5 juli 2018 | door: kastengigant

Hoekkast oplossingen

Bent u op zoek naar meer opbergruimte? Heeft u een moeilijke ruimte om in te delen? Een hoekkast biedt in veel situaties de oplossing, want met een hoekkast maakt u optimaal gebruik van álle beschikbare ruimte. Een drietal voorbeelden:
schuifdeuren-hoekkast
1. Een hoekkast in de woonkamer
Een hoge hoekkast in de huiskamer biedt uitkomst voor het opbergen van boeken, een mooi servies, drank of een waardevolle verzameling. Denk ook eens aan een lage hoekkast onder de vensterbank; erg handig als extra opbergplek voor bordspellen en speelgoed of warme plaids voor op de bank. Een hoekkast kunt u ook gebruiken als tv-meubel met extra lades of kastjes voor apparatuur, dvd’s, Playstation en andere spullen. Met de kabels netjes weggewerkt natuurlijk.
hoekkast
2. Een hoekkast in de keuken
Een hoekkast past in bijna elke keuken. Het is dé manier om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren. Want zo’n hoekkast is ideaal als voorraadkast of voor het opbergen van pannen. Het is ook een fijne plek voor het opbergen van  keukenapparaten.
ProEXR File Description=Attributes=channels (chlist)compression (compression): Zip16dataWindow (box2i): [0, 0, 4999, 3199]displayWindow (box2i): [0, 0, 4999, 3199]lineOrder (lineOrder): Increasing YpixelAspectRatio (float): 1.000000screenWindowCenter (v2f): [0.000000, 0.000000]screenWindowWidth (float): 1.000000=Channels=A (half)B (half)G (half)R (half)
3. Een hoekkast voor kleding
U herkent het probleem vast: té weinig ruimte om uw kleding op te bergen. Of, de kleding past nog net in de kast, maar schoenen en tassen passen er echt niet meer bij. Door de ruimte in de hoek te benutten met een hoek-kledingkast, krijgt u heel veel extra ruimte!
LEDstrips

Hoekkast met bureau

Werkt u regelmatig thuis? Dan is het fijn om wat extra ruimte te hebben voor uw werkspullen, paperassen en documenten. Benut de verloren ruimte van een hoek en ga voor een hoekkast, waarin u een uitschuifbaar bureau (op de juiste hoogte) verwerkt. U hoeft niet meer aan de eettafel te werken en na het werken schuift u het bureau in de kast. Deuren ditcht en het werk is ook echt klaar en uit het zicht.
hoekkast

Hoekkast op maat laten maken

Als u een hoekkast wilt kopen, wilt u natuurlijk ook dat de kast precies past bij uw wensen en behoeften. Qua indeling en stijl, maar ook qua afmetingen, zodat u ook écht álle beschikbare ruimte optimaal benut. Laat uw nieuwe hoekkast daarom op maat maken. Advies nodig? Plan dan een persoonlijk advies aan huis in of kom eens langs in één van onze showrooms, in Breda, Hoofddorp of Purmerend.
open inloopkast
 

Gepost in Hoekkasten | Reacties uitgeschakeld voor