Hoekkast in uw woonkamer

Hoekkast in uw woonkamer

12 november 2015 | door: kastengigant

Sfeer en ruimte

Zoekt u een kast voor uw woonkamer? Maar heeft u zo’n ‘onhandige’ hoek in uw woonkamer waar geen standaard kast past? U kunt natuurlijk ook een hoekkast laten maken. U benut uw ruimte optimaal, creëert extra opbergruimte én u voegt sfeer toe aan uw woonkamer met een mooie hoekkast. Een prachtige open boekenkast, een strakke witte hoekkast met schuifdeuren of een servieskast met laden eronder. Een op maat gemaakte hoekkast wordt een echte blikvanger in uw interieur.
IMG_9781 (1)

Hoekkast op maat

Bij een hoekkast komen de maten van de kast heel precies. De kast moet precies in die hoek passen, niet breder zijn dan die ene muur en er moet nog genoeg ruimte over blijven voor de eettafel of uw zithoek. Elke woonkamer en elke woonwens is anders. Daarom vinden wij het belangrijk dat u uw hoekkast op maat en naar uw eigen wensen kunt samenstellen. Heeft u de maten al opgenomen en weet u precies wat u wilt? Stuur ons uw schets of tekening en u ontvangt van ons een offerte met scherpe prijzen.
tvkast 2

Draden wegwerken in uw hoekkast

Losse draden en snoeren zijn nooit mooi. En zeker niet in de woonkamer. Soms wordt er een bank tegenaan gezet of kunt u ze met gordijnen camoufleren, maar dat is niet altijd mogelijk of stijlvol. Als u een hoekkast op maat laat maken, kunt u hier rekening mee houden. Of u nu een tv-meubel laat maken of een andere hoekkast die precies past bij uw interieur. Bent u nog zoekende naar de beste oplossing voor uw huiskamer? Laat u dan persoonlijk adviseren bij het samenstellen van uw hoekkast. Wij zijn u graag van dienst.
raffito twist kast

Lees meer over:
Gepost in Hoekkasten | Reacties uitgeschakeld voor Hoekkast in uw woonkamer