Hoekkast voor de woonkamer

Hoekkast voor de woonkamer

31 maart 2016 | door: kastengigant

De uitdaging: een hoek!

De leukste woonkamers zijn vaak die woonkamer die net wat anders zijn qua indeling, een apart hoekje hebben of waar details van vroeger hebben. Het zijn ook die woonkamers waar het vinden van de juiste meubelstukken een uitdaging kan zijn. Eén van de die uitdagingen is het vinden van een passende kast. De kast moet voldoende opbergruimte hebben, ruimte voor de televisie, het moet een mooie kast zijn, precies naar uw smaak én hij moet passen. En wel daar in dat hoekje…
IMG_9781 (1)

Een hoekkast is ideaal

Heeft u een kleine(re) woonkamer?  Dan is een hoekkast een ideale kast om efficiënt gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Voor het opbergen van boeken, servies, wijnglazen en andere spulletjes. Een hoekkast waarbij een gedeelte dicht is, door middel van draai- of schuifdeuren, én een gedeelte open voor het tentoonstellen van foto’s of een leuke verzameling kan in dat geval een goede, praktische optie zijn. Is het doel van de kast om een saai hoekje in uw woonkamer op te vullen? Denk dan eens aan een hoge, smalle open hoekkast. Vul de kast met boeken, beeldjes, plantjes, foto’s en het is een mooie sfeermaker.
loftdeuren raffito

Lage hoekkast

Bij een kast schiet men vaak meteen de hoogte in, maar dat is niet altijd nodig. Een lage hoekkast met een mooie plant, vissenkom of een mooie reeks foto’s staat prachtig in het zitgedeelte van de woonkamer. In de kast zelf kunt u een muziekinstallatie kwijt of maak er een drankkabinet van. Het is zelfs mogelijk om een hoekkast als tv-meubel te gebruiken, waarin de draden vakkundig weggewerkt worden.
kantoorkast op maat

Benieuwd naar ons maatwerk?

Voor elke hoek een kast, zo geldt ons motto. Dit geldt niet alleen voor de afmetingen, ook de uitstraling kan exact volgens uw wensen. Modern, klassiek, romantisch, Scandinavisch, eclectisch? Laat u verrassen door onze mogelijkheden en scherpe prijzen en vraag een offerte aan. U bent ook van harte welkom om langs te komen in één van onze showrooms, voor inspiratie en informatie in te winnen over de perfecte hoekkast voor úw woonkamer. Een laatste tip: neem foto’s en afmetingen van uw woonkamer mee!
offerte_aanvragen

Lees meer over:
Gepost in Hoekkasten, Woonkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Hoekkast voor de woonkamer