Hoekkast voor uw slaapkamer

Hoekkast voor uw slaapkamer

25 mei 2017 | door: kastengigant

Geen plaats voor een kledingkast?

Heeft u een moeilijke slaapkamer? Met veel deuren en lastige hoeken, waar u geen grote 3-deurs kledingkast kwijt kunt? En dat is nou juist wat u wil: een lekker grote kledingkast, waar u al uw kleding en het liefst ook nog het beddengoed in kwijt kunt?
Met een standaard kledingkast zal het vaak niet lukken om uw slaapkamer op een fijne manier in te richten. Maar met een kast op maat is alles mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een op maat gemaakte hoekkast? Zelfs een schuine wand in de hoek is geen probleem.
hoekkast

Hoekkast voor kleding én meer

Denk vooraf goed na over de indeling van uw hoekkast. Een goed doordacht kastinterieur is de basis van een overzichtelijke en opgeruimde kledingkast. Hoeveel hangruimte heeft u nodig? Hoeveel legplanken? Op de legplanken in de diepe hoek heeft u volop ruimte voor handdoeken, lakens, dekbedovertrekken en ander linnengoed. Denk ook aan ruimte voor uw schoenen. Integreer een schoenenrek in uw kastinterieur of deel een complete kastmodule zo in (bijv. met smalle vakken) dat u uw schoenenverzameling er helemaal in kwijt kunt.
Ook een ladenmodule is reuzehandig voor het opbergen van lingerie, sokken of sieraden. Alles kan als u een hoekkast op maat laat maken! Denk ook aan andere handige accessoires, zoals een uittrekbaar dassenrek of een garderobelift (als u in een extra hoge slaapkamer met uw kledingkast ook de hoogte optimaal wilt benutten).
hoekkledingkast

Hoekkast op maat

Met een op maat gemaakte hoekkast kunt u alle ruimte die u heeft optimaal benutten. Een hoekkast met één hoek is ideaal voor een kleine slaapkamer. Heeft u een hele kamer tot uw beschikking? Gebruik dan alle wanden en koop een u-vormige kast met twee hoekmodules. Qua kleuren, materialen, deuren, deurvulling en grepen is de keuze helemaal aan u. U kunt uw hoekkast precies afstemmen op uw interieurstijl.
open inloopkast

Hoekkast kopen

Bent u van plan om een hoekkast bij Kastengigant te bestellen? Laat één van onze adviseurs meekijken en de juiste maten opnemen, want bij het samenstellen van een hoekkast zijn details belangrijk. Zo moet u er bijvoorbeeld rekening mee houden dat twee schuifdeuren altijd voor elkaar langs kunnen schuiven.
hoekgarderobekast
Persoonlijk advies is niet alleen prettig voor de juiste maten, een deskundige blik op de indeling is voor een hoekkast ook erg fijn. Een hoekkast is immers een investering voor een leven lang, dus zorg dat u er ook zo lang plezier van heeft en laat u adviseren. Wist u dat wij bij u thuis komen voor advies, maar ook voor het tonen van kleurenstalen en het opmeten van uw slaapkamer.
Afspraak_maken
 

Lees meer over: ,
Gepost in Hoekkasten, Kledingkasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Hoekkast voor uw slaapkamer