Hoekkasten, ideale oplossing voor kleine slaapkamers

Hoekkasten, ideale oplossing voor kleine slaapkamers

26 februari 2014 | door: kastengigant

Hoek kledingkast voor uw slaapkamer

Heeft u veel opbergruimte nodig voor uw kleding en schoenen? Maar geen plaats voor een grote kledingkast of kastenwand in uw slaapkamer? Dé oplossing voor u: laat een hoekkledingkast maken! Omdat onze kasten (inclusief kastdeuren en kastinterieur) volledig op maat worden gemaakt, kunt u elke centimeter aan ruimte volledig benutten. En wat stijl en kleur betreft: de mogelijkheden zijn gigantisch. Waardoor uw nieuwe hoekkast ook gemakkelijk op een bestaand slaapkamerinterieur kan worden afgestemd.
hoekgarderobekast

Hoekkast met schuifdeuren

Door uw hoekgarderobekast te voorzien van schuifdeuren, benut u de ruimte in een kleine slaapkamer helemaal optimaal. U heeft immers minder ruimte nodig, waardoor u uw bed dichter bij uw hoekkast kunt plaatsen. De afmeting, kastindeling en kastdeuren kiest u zelf, zodat u de meest unieke garderobekast kunt samenstellen. Een hoekkast die perfect past bij úw slaapkamer:

Kiest u voor een hoekkast met schuifdeuren? Denk er dan aan dat altijd twee schuifdeuren voor elkaar langs moeten schuiven! Verder moet u weten dat een aluminium omlijsting van de schuifdeuren noodzakelijk is voor een hoek kledingkast. Op één van de schuifdeuren, die in de hoek samenkomen, wordt namelijk een hoekprofiel geschroefd, zodat uw kledingkast netjes wordt afgesloten.
hoekkledingkast

Hoekkasten op maat

Bij het maken van een hoekkast zijn de details net wat belangrijker dan bij een rechte kastenwand. Of u nu kiest voor een hoekkast met schuifdeuren, draaideuren of zonder deuren. Daarom adviseren wij u het liefst bij het samenstellen van uw hoek kledingkast. U kunt één van onze showrooms bezoeken, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis. Onze adviseur kan de hoekruimte in uw slaapkamer bekijken en inmeten, én u adviseren over alle opties.

Lees meer over:
Gepost in Garderobekasten, Hoekkasten, Kledingkasten, Slaapkamerkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *