Hoeveel kost een inbouwkast?

Hoeveel kost een inbouwkast?

22 december 2016 | door: kastengigant

Prijzen van een inbouwkast

Wilt u een nieuwe inbouwkast kopen? Dan is één van de vragen natuurlijk ‘wat kost het?’. Het is immers wel fijn als zo’n inbouwkast in uw budget past, voordat u zich al rijk rekent met een mooie nieuwe kast waarin u volop ruimte heeft voor uw kleding of spullen. Dus, hoeveel kost een inbouwkast?
We hebben goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws: er bestaat geen standaard prijslijst van inbouwkasten. Het gaat immers om op maat gemaakte kasten. Het goede nieuws: u kunt wel online berekenen wat úw inbouwkast, op basis van de maten, materialen en wensen voor het kastinterieur, gaat kosten.
inloopkast

Online de prijs van uw inbouwkast berekenen

Hoe werkt het online ontwerpen van een inbouwkast? Belangrijk is om eerst te bepalen wat voor inbouwkast u zoekt. Er zijn vier soorten inbouwkasten:

Heeft u een ‘standaard’ inbouwkast voor ogen? Meet de maten op en ga direct van start in onze online configurator.
Voor moeilijkere projecten, bijvoorbeeld voor een inbouwkast tegen een schuine wand of een inbouw-hoekkast is het niet mogelijk om online een kostenberekening te maken. Vraag in dat geval een offerte bij ons aan. Vul uw gegevens in en voeg foto’s van de ruimte of een schets van de kast toe en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een scherpe offerte.
loft kast

Een inbouwkast op maat voor de juiste prijs

Wij maken alle inbouwkasten op maat, zodat u uw ruimte optimaal kunt benutten en u precies kunt bepalen hoe uw kast eruit komt te zien. De kleur, het materiaal, de spiegels, maar ook het interieur (hang- en legruimte, laden en luxe kastaccessoires) kiest u helemaal zelf.
En de prijs van uw inbouwkast? Die is nergens zo scherp en laag als bij ons. Kastengigant is goedkoper dan de meeste bouwmarkten en doe-het-zelf-zaken én dat met een persoonlijke service. Hoe dat kan? Wij besparen kosten doordat wij geen kasten op voorraad hoeven te houden. Bovendien verkopen wij als kastenspecialist héél veel kasten, waardoor we betere prijzen krijgen bij onze kasten-fabrikanten. Dus bent u op zoek naar een inbouwkast? Zorg ervoor dat u zeker even bij ons informeert naar de mogelijkheden en prijzen.
offerte_aanvragen

Lees meer over:
Gepost in Inloopkasten, Kasten op maat, Zolderkasten | Reacties uitgeschakeld voor Hoeveel kost een inbouwkast?