Hoogglans garderobekasten

Hoogglans garderobekasten

31 december 2014 | door: kastengigant

Kastengigant (3)

Garderobekasten voor een modern interieur

Heeft u een modern of minimalistisch interieur? Met strakke lijnen en veel materialen als staal, aluminium of chroom? Veel glans en luxe accessoires? Bij zo’n trendy interieur passen grote meubels. Denk bijvoorbeeld aan een grote garderobekast, liefst van wand tot wand. Dat zorgt voor rust in de slaapkamer.

Een hoogglans kast straalt luxe uit

Een enorme trend op dit moment zijn hoogglans kasten met een acryl toplaag. Deze zien er strak en fris uit en de glans geeft het nét dat beetje extra luxe. Heeft uw slaapkamer veel lichte kleuren? Dan is een witte, hoogglans garderobekast een prachtige aanvulling. Een kamerhoog exemplaar zorgt ervoor dat uw hoogglans kast perfect in de ruimte opgaat. Houdt u van stoere meubels? Dan is een zwarte hoogglans kast echt iets voor u! Het maakt dan niet uit welke kleur uw kamer heeft. Zo’n zwarte kast steekt prachtig af bij iedere andere kleur.

Garderobekasten in allerlei kleuren

Onze hoogglans schuifdeuren zijn naast zwart en wit in verschillende andere kleuren verkrijgbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van metallic? U kunt uw garderobekast ook voorzien van meervlaks-schuifdeuren. Het voordeel van meervlaksdeuren is dat u verschillende kleuren en materialen kunt combineren. Zwart of wit combineren met een primaire kleur, zoals rood of geel, geeft pit aan uw interieur.

Garderobekast op maat

In onze kastenconfigurator kunt u uw eigen garderobekast online ontwerpen. U kunt eindeloos spelen met kleuren, materialen, kastinterieur en de accessoires totdat u uw perfecte garderobekast heeft samengesteld. Wilt u onze garderobe kasten eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze showrooms. Wij helpen u dan graag om uw persoonlijke garderobekast samen te stellen . Met zo’n strakke, moderne garderobekast op maat maakt u pas écht een fashion-statement!
schuifdeurkast-samenstellen

Lees meer over:
Gepost in Garderobekasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *