Houd de zomer in huis

Houd de zomer in huis

7 september 2017 | door: kastengigant

De zomer als interieurtrend

De woontrend voor het najaar is om de zomer in huis te halen. En na zo’n zomer als deze, waarbij de zon zich maar met mondjesmaat liet zien, worden wij daar heel enthousiast van! Aan de slag dus, om de zomerse fleurigheid in huis te halen en nog even wat langer van dit fijne seizoen te genieten. Doet u ook mee?
woonkamerkast

Zomerzoete kleuren

Met okergele kleuren en roze poedertinten laat u uw interieur zomers stralen. Niet alleen kleuren zijn belangrijk in deze trend, ook Californië met haar palmbomen en ontspannen, zorgeloze sfeer is een inspiratiebron. Mix met kleuren, materialen en structuren. Durf te combineren met oranje, neonkleuren en gouden accenten. En laat grafische prints terugkomen op kussens en hippe vaasjes. We geven toe, voor deze woontrend is een dosis lef nodig. Maar het resultaat mag er wezen!
slaapkamerkast

Een witte kast als basis

Bij al die kleuren horen rustige meubels, zoals een witte kast. Niet alleen om de kamer ruimtelijk te houden; wit benadrukt juist de kleurige accessoires en dus de zomerse stijl. Heeft u al veel wit in uw kamer? Dan kunnen schuifdeuren in een lichte houten kleur het strandgevoel versterken.
loftdeuren raffito
Bent u een échte trendsetter of trendvolger en wisselt u het liefst jaarlijks van interieurstijl? Ook dan zijn witte kasten of kasten in neutrale kleuren een echte aanrader. Op die manier houdt u de basis simpel en kunt u los gaan met decoratie en accessoires.
gele kasten

Meer weten over de juiste kast voor uw interieur?

Breng een bezoekje aan één van onze showrooms of lees voor meer inspiratie verder op dit blog.
 

Lees meer over:
Gepost in Woonkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Houd de zomer in huis