17 december 2014 | door: kastengigant

Stijlvolle kastenwand

In speelfilms en bij beroemdheden ziet u ze regelmatig: kamerbrede wandkasten van vloer tot plafond. De voordelen? Alle opbergruimte op één plek, de wand optimaal benutten en natuurlijk de indrukwekkende uitstraling van zo’n loft-kast! Ook als uw wanden niet zo hoog zijn, staat zo’n kastenwand prachtig.
loft kast

Zo’n prachtige kastenwand kan in elke ruimte

Zo’n luxe kastenwand staat prachtig in uw slaapkamer, maar ook in een woonkamer, open loft of studio. Doordat onze wandkasten volledig op maat worden gemaakt, kunt u een kastenwand samenstellen die perfect aansluit bij uw woonstijl. En bij uw toepassing. U heeft de keuze uit vakken van gelijke grootte of juist verschillende maten. Als u kiest voor vakken met verschillende groottes geeft dit een speels effect.
woonkamer kast

Kastenwand op maat

Wat dacht u van een gesloten kast met ruimte voor de televisie in het midden? En onze favoriet: de hoge kast als scheidingswand gebruiken! Zo heeft u in één ruimte een kastenwand. In de andere ruimte kunt u iets tegen de achterzijde van de kast plaatsen. Iedere ruimte is anders. Daarom is het maken en plaatsen van een wandkast aangepast aan uw ruimte echt maatwerk. Maak dus een afspraak voor persoonlijk advies. Wij komen dan bij u thuis om uw ruimte op te meten. Wij kunnen de wandkast natuurlijk ook voor u plaatsen.

Lees meer over: ,
Gepost in Kastenwand, Televisiekasten, Wandkasten, Woonkamerkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *