11 februari 2016 | door: kastengigant

Ideeën voor uw kledingkast

Een kledingkast is een geweldig meubelstuk, waar u kostbare, comfortabele, mooie, nieuwe en favoriete oude items zorgvuldig in bewaard en gerangschikt worden. We geven het toe, voor de een is een kledingkast net iets magischer dan voor de ander. Bent u ook zo’n kledingkast-fan? En bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe kledingkast? Laat u dan inspireren door onze ideeën, foto’s en voorbeelden van kledingkasten.
stijldeuren2

Kledingkast: stijl, type en kleuren

Bij de keuze van een kledingkast komt veel kijken. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden qua materialen, kleuren, stijlen en opties. Zeker als u een kledingkast op maat laat maken. Kiest u voor een draaideurkast of een kledingkast met schuifdeuren? Moet de kast in een moderne slaapkamer passen of wilt u graag een landelijke stijl? Een slim idee om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is, wat u mooi vindt en wat binnen uw budget past, is om online zelf uw droomkast samen te stellen in onze online kastenconfigurator.
Schermafbeelding 2016-02-04 om 5.51.21 PM
Over kledingkasten hebben wij al heel erg veel geschreven, want er is zoveel mogelijk: van inloopkast tot zwarte kledingkast en schuifdeuren voor een bestaande inbouwkast. Bekijk ons archief  van kledingkast-blogartikelen dus vooral voor nóg meer tips die u kunnen helpen bij de aanschaf van uw kledingkast.
meervlaksdeuren1

Kledingkasten kijken in onze showroom

Wilt u nóg meer inspiratie opdoen en kledingkasten in het echt bekijken? Bezoek dan één van onze showrooms in Purmerend of Hoofddorp. Bij elkaar ruim 700 m2 aan winkeloppervlakte waar u alle kleuren, houtsooten, materialen, glas- en spiegelopties kunt bekijken. Bovendien staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om uw ideeën en wensen te vertalen naar de ideale kledingkast voor een scherpe prijs.
Tip: neem vooraf de maten op en neem tekeningen en foto’s mee van de ruimte waar uw nieuwe kledingkast komt te staan, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren. Tot ziens in onze showroom!
kastenspecialist

Lees meer over:
Gepost in Kledingkasten | Reacties uitgeschakeld voor