Inbouwkasten op maat

Inbouwkasten op maat

12 februari 2014 | door: kastengigant

Inbouwkasten: oplossing voor élke ruimte

Het grootste voordeel van een inbouwkast op maat is dat u de beschikbare ruimte volledig kunt benutten. Heeft uw slaapkamer een schuine wand? Of wilt u een inbouwkast op zolder? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij schuinen het kastinterieur en/of de kastdeuren gewoon af, zodat u geen enkele ruimte verliest. Heeft u alleen nog maar in een hoek ruimte voor een kast? Dan is een op maat gemaakte hoekkast de beste oplossing. Doordat wij álles, dus ook de schuifdeuren en het kastinterieur, op maat maken, kunt u elke centimeter optimaal benutten!
kast schuine wand

Ontwerp een kastinterieur dat bij u past

Inventariseer eerst uw kleding. Heeft u veel pakken en overhemden, die u wilt ophangen? Of heeft u juist veel truien of sportkleding, die u altijd opvouwt? En hoe zit het met jassen en jurken? Hoeveel hangruimte heeft u nodig? Hoeveel legplanken heeft u nodig? Welke diepte heeft u nodig? Pas als u al uw wensen heeft geïnventariseerd, kunt u uw ideale inbouwkast ontwerpen. In onze online kastenconfigurator kunt u uw inbouwkast zelf samenstellen en net zolang schuiven met kastmodules totdat u helemaal tevreden bent over uw inbouwkast.
hoekkast

Inbouwkasten in alle stijlen

Een ander voordeel is dat u uw inbouwkast perfect kunt afstemmen op uw woonstijl. Of u nu houdt van landelijke kasten of juist van strakke, moderne kasten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van hout met profielen tot glas of spiegels. En u hoeft zich niet tot slechts één materiaalsoort of kleur te beperken. Met meervlaks-schuifdeuren kunt u allerlei materialen en kleuren combineren. Bijvoorbeeld glas en hout, hoogglans panelen met spiegel.
Bij een inbouwkast denkt u misschien aan een kastenwand van identieke deuren, maar dat is niet nodig. U kunt open planken, laden en schuifdeuren naar hartelust combineren. De kastdeuren hoeven niet van onder tot boven te lopen. U kunt een inbouwkast ontwerpen die volledig voldoet aan uw wensen!
slaapkamerkast met schuifdeuren

Kosten van een inbouwkast

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Met onze vlijmscherpe prijzen voor inbouwkasten, bent u bij ons zelfs goedkoper uit dan bij bouwmarkten zoals Gamma, Praxis of Karwei. Ook kunt u profiteren van onze bezorg- en/of montageservice. U hoeft dus geen aanhangwagen te lenen. En u bespaart tijd doordat onze monteurs uw inbouwkasten vakkundig en snel in elkaar zetten.
Als u in onze online kastenfigurator uw inbouwkast ontwerpt, ziet u meteen hoeveel de door u samengestelde inbouwkast kost. Zoekt u speciale oplossingen, zoals een hoekkast of een kast met een schuine wand, dan adviseren wij u een offerte aan te vragen!
 

Lees meer over: ,
Gepost in Kasten op maat | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *