Inloopkast op maat

Inloopkast op maat

26 maart 2014 | door: kastengigant

Inloop kledingkast

Inloopkasten (ook wel walk in closet genoemd) zijn ontzettend populair. Bij een nieuwbouw-woning wordt de slaapkamer vaak voorzien van een aangrenzende inloopkast. En ook in bestaande woningen wordt steeds vaker een kamer gebruikt als inloop-kledingkast. Elke modebewuste vrouw wil een ruime inloopkast. Niet gek dus, dat wij de volgende vraag bijna dagelijks te horen krijgen…
inloopkast met schuifdeuren

Wat zijn de prijzen van uw inloopkasten?

De prijs van een op maat gemaakte inloopkast is echter volledig afhankelijk van uw wensen:

  • Wilt u een rechte inloopkast van wand tot wand? Of wilt u een L- of U-vormige inloopkast?
  • Wat worden de afmetingen van de kast? Zijn er ramen waar we omheen moeten werken? Moeten we rekening houden met een schuine wand?
  • Wilt u een open inloopkast of wilt u een kast met schuifdeuren? Of misschien wilt u een combinatie van beide? Wilt u uw kastdeuren voorzien van spiegels?
  • Hoe wilt u uw garderobekast indelen? Hoeveel leg- en hangruimte heeft u nodig? Wilt u een ladeblok in uw inloopkastinterieur?
  • Wilt u uw inloopkast uitrusten met luxe kastaccessoires als een garderobelift, schoenenrek, stropdassenrek, verlichting, etc.?

open inloopkast

Maatwerk in inloopkasten

U merkt het al. De mogelijkheden om voor u een inloopkast op maat te maken zijn gigantisch groot. Wij adviseren u dan ook om een offerte aan te vragen op basis van uw specifieke wensen. Of breng een bezoek aan één van onze showrooms (Hoofddorp of Purmerend). Daar kunt u voorbeelden van inloopkasten met uw eigen ogen bekijken en ideeën opdoen.
inloopkast op maat
 

Lees meer over: , ,
Gepost in Kledingkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *