Inloopkast op zolder

Inloopkast op zolder

3 december 2014 | door: kastengigant

Inloopkast onder een schuin dak

Heeft u ook te veel ideeën en te weinig ruimte om ze uit te voeren? Droomt u al jarenlang van een inloopkast op zolder maar weet u niet hoe u zelf zo’n kast onder een schuin dak moet maken? Schakel dan onze hulp in. Een inloopkast met schuine wanden is voor ons geen enkel probleem. Wij leveren complete kastinterieurs en maken al jarenlang zolderkasten op maat.
inloopkast op zolder

Zo gaan wij te werk

Wij komen bij u thuis en meten uw zolderruimte exact op. Vervolgens kiest u hoeveel hangruimte en lades of legruimte u in uw nieuwe kast wilt. We kunnen de kast aan laten sluiten op het dak. U kunt er ook voor kiezen om de kast wat lager te laten eindigen. Zo houdt u ook bovenop de kast opbergruimte over. Gebruikt u de zolder ook voor andere doeleinden? Dan kunnen we de inloopkast afwerken met schuifdeuren zodat de kast uit het zicht is. Behoudt u liever het open karakter van de walk-in closet, dan laat u de deuren gewoon weg. Mogelijkheden genoeg dus!
inloopkast2

Wilt u ook zo’n inloopkast op zolder?

Bent u enthousiast geworden over zo’n inloopkast op maat en heeft u genoeg ideeën opgedaan? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies bij u thuis.

Lees meer over: ,
Gepost in Inloopkasten, Schuine wand kasten, Zolderkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *