Inloopkast van Raffito

Inloopkast van Raffito

13 juli 2017 | door: kastengigant

Ja, eindelijk ga ik die inloopkast kopen!

Een inloopkast is voor veel dames (en ja hoor, ook enkele heren) dé ultieme kast voor het opbergen van kleren, schoenen en accessoires. Als het zover is en u gaat een inloopkast aanschaffen, dan moet deze natuurlijk helemaal voldoen aan uw verwachtingen én precies passen in uw interieur. Met een inloopkast van Raffito weet u zeker dat u beide doelen bereikt. Sterker nog: we hopen uw verwachtingen te overtreffen!
inloopkast

Alles is mogelijk met Raffito

Raffito staat bekend om flexibiliteit. De mogelijkheden voor het indelen van uw inloopkast en de kleuren, materialen, opties en afwerkingen zijn eindeloos. En dan hebben we het nog niet gehad over de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Kortom, alle reden om te kiezen voor een inloopkast van Raffito. Een greep uit de mogelijkheden:

 • De opstelling
  Kiest u voor een doorloopkast met kastmodules aan weerszijden van de kamer? Of maakt u er een hoekkast of u-vormige inloopkast van?
 • De kleuren
  Met de ruimte kleurkeuze van de Raffito inloopkasten vindt u altijd een kleur die perfect bij u past. Van wit, steengrijs en antraciet tot een natuurlijke eiken of walnoot-kleur.
 • De indeling
  Bepaal uw opbergbehoefte en stem de indeling van uw inloopkast daar op af. Heeft u veel legplanken nodig of juist extra hangruimte? Inloopkast in een hoge ruimte? Voorzie uw kast van een hoog hanggedeelte (met garderobelift) om de hoogte optimaal te benutten.
 • De accessoires
  Maak uw inloopkast super-de-luxe met een schoenenrek op maat, een dassenrek en een soft-close systeem voor deuren en laden.

Wilt u alvast een indruk krijgen van de mogelijkheden en de kosten? Ga dan snel naar onze online inloopkastendesigner en stel uw ideale inloopkast samen. En bent u tevreden over het resultaat? Bestel de door u ontworpen inloopkast dan heel gemakkelijk online!
kledingkast opruimen

Raffito kasten op maat

Een Raffito inloopkast wordt altijd op maat gemaakt en koopt u uw inloopkast bij ons? Dan bent u niet alleen verzekerd van de laagste prijs, u kunt ook gebruik maken van onze inmeet- en/of montageservice. Meer weten? Bel voor een afspraak (085 – 210 2300) of kom langs in één van onze showrooms.
inloopkast

Lees meer over: ,
Gepost in Inloopkasten | Reacties uitgeschakeld voor Inloopkast van Raffito