Inspiratie voor uw nieuwe inloopkast

Inspiratie voor uw nieuwe inloopkast

9 maart 2017 | door: kastengigant

Inloopkast = Droomkast

Een inloopkast is een droom voor velen. Een droom waar, voordat deze werkelijkheid wordt, veel denkwerk, Pinterest en bezoekjes aan (online) showrooms aan vooraf gaan. Hoe meer inspiratie, hoe beter. En wij doen graag een duit in het zakje! In dit artikel vindt u inspiratie en ideeën voor de inloopkast van uw dromen.
inloopkast

Hoe groter, hoe beter?

Nee hoor, ook in een kleine ruimte maakt u de mooiste inloopkast. Het draait allemaal om sfeer en die creëert u met de juiste materialen en kleuren. Houdt u van de natuurlijke, Scandinavische look? Kies dan voor een inloopkast met schuifdeuren in houten look. Of gebruik paneeldeuren, waarbij u de panelen afwisselend vult met een warme witte kleur en een natuurlijk materiaal. Heel anders, maar ook heel hip is een zwarte kast. Wat kiest u? Een inloopkast met stoere zwarte loftdeuren of moderne zwarte acryldeuren (hoogglans)?
grepen loftdeur

Luxe, luxe en nog eens luxe

Laat u inspireren door luxe! Als u een inloopkast gaat laten maken, doe het dan ook goed. En luxe kast-accessoires horen daar bij. Dus, is er budget over? Zorg dan dat u al weet wat uw favoriete luxe item is. Misschien een garderobelift of toch die uittrekbare legplank voor uw accessoires en sieraden?
UittrekbareLegplank

Open inloopkast voor fashionista’s

Echte fashionista’s worden van één ding heel erg vrolijk en dat is van hun kleding. Favoriete kledingstukken verbergen achter kastdeuren is dan geen goed idee. Kies juist voor een open inloopkast waarin alle kleding goed zichtbaar is. We raden u wel aan om te investeren in een paar mooie ladenblokken voor het opbergen van lingerie en sokken, zodat het geen rommeltje wordt. Een open inloopkast moet een lust voor het oog zijn. En dat bereikt u met de juiste balans tussen kast, kleding, kleuren en mooie opbergdozen of manden.
open inloopkast

Ideeën voor de inrichting van uw inloopkast

Inspiratie opdoen is fijn, maar er komt een moment dat al die inspiratie, mooie plaatjes en ideeën omgezet moeten worden in een concreet plan voor uw inloopkast. Als kastenspecialist met jarenlange ervaring in het maken van inloopkasten delen wij daarom graag een aantal praktische tips met u:

  1. Wilt u uw schoenen in de inloopkast bewaren? Voeg dan een schoenenrek of schoenenplank aan de indeling van uw inloopkast toe. Is zo’n schoenenrek of plankje echt niet voldoende voor uw schoenenverzameling? Maak dan van een groot deel van uw inloopkast een schoenenkast, zodat u al uw schoenen kwijt kunt.
  2. Een detail, maar wel een heel belangrijk detail: de verlichting. Zorg er voor dat u uw kleding goed verlicht is, evenals de complete ruimte want u wilt goed kunnen beoordelen of uw kledingstukken goed met elkaar matchen qua kleur.
  3. Een inloopkast kan natuurlijk niet zonder spiegel. Maar waar plaatst u deze? En is één spiegel wel genoeg? Lees in dit artikel alles over spiegels in een inloopkast.

inloopkast laten maken

Ontwerp uw eigen inloopkast

Benieuwd wat er allemaal kan en wat zo’n inloopkast gaat kosten? Ga naar de online configurator op onze website en begin gewoon met het ontwerpen van úw inloopkast. Leuk om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en u ziet meteen wat de door u samengestelde inloopkast gaat kosten.
Loopt u inmiddels over van inspiratie en heeft u behoefte aan een praktische blik? Schakel dan onze hulp in! Mail ons foto’s van de ruimte waarin u de inloopkast wilt laten bouwen, neem ze mee naar onze showroom of plan een persoonlijk advies in bij u thuis. Met onze jarenlange ervaring vertalen wij uw wensen en dromen zonder probleem naar een realistische inloopkast.
inloopkast op maat

Lees meer over: ,
Gepost in Inloopkasten | Reacties uitgeschakeld voor Inspiratie voor uw nieuwe inloopkast