Interieurcadeaus voor de Kerst

Interieurcadeaus voor de Kerst

10 december 2015 | door: kastengigant

Leuk, een interieurcadeautje!

Vindt u het ook elk jaar weer een hele uitdaging om passende en originele cadeautjes te vinden voor uw familie en vrienden? Een interieurcadeau is altijd leuk om weg te geven. Dat kan een plant, een vaas, een fotolijstje of een stel geurkaarsen zijn, maar het kan origineler! Wij hebben een paar leuke cadeautips verzameld.
schuifdeurkast met schoolbordverf

Pimp een kast

Wij zijn van de kasten en ja, een nieuwe kast is een denkbaar interieurcadeau, maar wellicht net boven budget en best groot. Leuke kast-cadeautjes die wel in een kleiner budget passen en dus geschikt zijn als cadeau:

 • kastknoppen
  Vervang de oude, vaak standaard kastknoppen door hippe, vintage of grappige knoppen.
 • schoolbordverf
  Leuk voor de kids: schoolbordverf om de kastdeuren mee te beschilderen. Geef er een pak krijtjes bij en ze kunnen meteen aan de slag.
 • geluksbeeldjes
  Een boeddha-beeldje of ander geluksbeeldje is een mooi gebaar als iemand wel wat extra geluk kan gebruiken. En het staat erg mooi in een open wandkast of boekenkast.

muurdecoratie

Persoonlijk en zelfgemaakt

Ga zelf aan de slag en maak iets persoonlijks. Deze drie zelfgemaakte interieurcadeaus vallen altijd in de smaak:

 • bijzet-boeken-tafel
  Zoekt u een cadeau voor een boekenfan? Verras hem of haar met een zelfgemaakte bijzettafel van favoriete boeken. Origineel en heel handig!
 • favo-shirt-canvas
  Iedereen heeft een favoriet t-shirt. Vaak kunnen deze shirts niet meer gedragen worden, omdat ze verwassen of uitgerekt zijn of simpelweg vol gaten zitten. Herkenbaar? Verras deze persoon dan met een muurdecoratie van zijn of haar favoriete t-shirt. Span het shirt over een canvas, niet het vast en klaar.
 • leuk en low-budget: ‘writings on the wall’
  U heeft nodig: één of enkele clipboards en een paar lieve, positieve spreuken (uitgeprint in een mooi lettertype). Hartstikke leuk voor aan de muur van een slaapkamer, hal of woonkamer. Bij dit interieurcadeau gaat het om de boodschap!

kast advies

Geef een persoonlijk kasten-advies cadeau

Heeft uw beste vriend(in) net een nieuw huis gekocht en zoekt ze naar een mooie kast-oplossing? Willen uw ouders graag een inloopkast maken van een kleine slaapkamer die leeg staat? Of wilt u uw partner verrassen met een kast onder het schuine zolderdak? Geef dan een persoonlijk kast-advies cadeau.
Als het om kasten gaat, zijn wij de specialist. Wij bekijken de situatie ter plekke, meten uw ruimte nauwkeurig op en vertalen uw persoonlijke wensen naar een vakkundig kast-advies op maat. Het advies en de offerte zijn geheel vrijblijvend en kost slechts € 25,-  (= enkel en alleen een vergoeding voor de kosten die wij maken).
Afspraak_maken

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Interieurcadeaus voor de Kerst