Inzoomen op een kast-detail: de kledinglift

Inzoomen op een kast-detail: de kledinglift

14 april 2016 | door: kastengigant

Garderobelift of kledinglift

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe kledingkast? Vergeet dan niet om stil te staan bij het interieur van uw kast; welke indeling is voor uw situatie het beste en welke accessoires zijn belangrijk? Want het is juist de indeling die straks het gebruiksgemak bepaalt. In dit artikel zoomen we in op een luxe kastaccessoire: de kledinglift of garderobelift, zoals deze ook wel genoemd wordt.
Garderobelift

Waarom een garderobelift?

Wanneer u in een slaapkamer met een hoog plafond een plafondhoge kledingkast met hangruimte wilt plaatsen, kan het lastig zijn om bij de bovenste roede te komen. Het voordeel is dat u uw ruimte optimaal benut, maar kleding terug hangen of eraf halen kan lastig zijn. Het kan ook zijn dat u de ruimte bovenin uw kast niet gebruikt, omdat u er niet goed bij kan. De kledinglift is dé oplossing voor deze problemen; u kunt uw kledingkast volledig benutten en met een simpele beweging heeft u uw kleding binnen handbereik.
garderobe_lift

Wat zijn de kosten?

Bent u benieuwd hoeveel uw kastinterieur mét kledinglift gaat kosten? Ga direct aan de slag in onze online configurator om uw nieuwe kledingkast samen te stellen. De prijs ziet u direct! Goed om vooraf te weten; u bent bij ons altijd goedkoper uit dan bij een bouwmarkt.
Wilt u graag eerst zelf zien en ervaren hoe een kledinglift werkt en welk gemak dit met zich meebrengt? Kom dan eens lang in één van onze showrooms, in Hoofddorp of Purmerend. Wij helpen u bovendien graag persoonlijk met het bepalen van de perfecte kastindeling voor uw situatie.
kastenspecialist

Lees meer over: ,
Gepost in Garderobekasten, Kledingkasten | Reacties uitgeschakeld voor Inzoomen op een kast-detail: de kledinglift