Kamer en suite deuren

Kamer en suite deuren

23 juni 2016 | door: kastengigant

En suite deuren, iets voor u?

Met en suite deuren heeft u de mogelijkheid om van één ruimte (tijdelijk) twee ruimtes te maken. Dit is erg prettig als u werkruimte of speelruimte wilt afscheiden van het zitgedeelte. En suite deuren worden ook vaak gebruikt tussen de eetruimte en de woonkamer. Het werkt rustgevend om de drukke woonkamer, die vaak vol met speelgoed of andere rommeligheden ligt, te onttrekken aan het zicht als u gaat eten. Voor kinderen werkt een rustige eetkamer bevorderlijk op het eten, dat is voor menig ouder alleen al reden genoeg om en suite deuren te plaatsen!
kamerverdeler

Op maat gemaakte deuren

En suite deuren zijn in de regel altijd schuifdeuren, die twee aaneengesloten kamers van elkaar scheiden. De deuren moeten de juiste hoogte en breedte hebben voor uw ruimte én qua uitstraling passen bij de rest van uw interieur. Details zijn daarbij erg belangrijk, u wilt grepen, omlijsting, kleuren en materialen die perfect passen bij uw stijl. Genoeg redenen dus om te kiezen voor op maat gemaakte deuren: u stelt uw en suite deuren samen precies volgens uw wensen. In een moderne stijl of juist in een klassieke uitvoering, u bepaalt het zelf!
loftdeur grepen

Tips en praktisch advies

Enkele handige tips voordat u een en suite deur gaat kopen:

  • Wilt u uw ruimte groter laten lijken? Overweeg dan een spiegel als deurvulling.
  • De achterkant van een glazen deurvulling is voorzien van een veiligheidsfolie, waardoor de achterkant niet dezelfde uitstraling heeft als de voorkant. Houd daar dus rekening mee!
  • Bij een houten deurvulling is de achterkant meestal hetzelfde als de voorkant. Dit kan soms afwijken, vraag het dus altijd even na!

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste en suite deuren voor uw kamer. Kom naar onze showroom en breng foto’s en maten van uw kamer mee of nodig ons uit bij u thuis! Wij meten dan meteen de juiste maten op.
Als u dat wilt, kunt u de schuifdeuren online samenstellen, bestellen en zelf plaatsen. Bij alle schuifdeuren zit een duidelijke montagehandleiding. Wilt u dat niet? Dan kunt u de montage van uw en suite deuren overlaten aan onze monteurs. Zij zorgen er voor dat uw deuren vakkundig en snel worden geplaatst.
grepen loftdeur

Lees meer over: ,
Gepost in Scheidingswand, Schuifdeuren | Reacties uitgeschakeld voor Kamer en suite deuren