Kantoorkast of archiefkast met schuifdeuren

Kantoorkast of archiefkast met schuifdeuren

14 december 2017 | door: kastengigant

Nieuwe kast voor uw kantoor

Een kast op kantoor moet vooral functioneel zijn. U moet snel de gewenste mappen, ordners, boeken en spullen kunnen pakken. En het opbergen moet net zo gemakkelijk gaan. Kortom, een kast die overzicht biedt. Natuurlijk wil het oog ook wat. Een mooie kast versterkt de uitstraling van uw bedrijf, zeker als de kast in een ruimte staat waar u gasten ontvangt.
design kantoorkast

Kantoorkast met schuifdeuren

Veel bedrijven kopen bij ons een kantoorkast met schuifdeuren. Dat is zo’n populaire kast om 5 redenen:

  1. Met schuifdeuren hoeft u geen rekening te houden met de draaicirkel van de deur. Ideaal voor kleine(re) kantoorruimtes.
  2. Tijdens het werk willen werknemers graag snel spullen kunnen pakken en terug zetten. Een schuifdeurkast is daarbij erg praktisch, want u kunt eenvoudig (zonder dat de deur in de weg staat) de kast open laten staan.
  3. In een stoffige werkomgeving is het fijn om spullen als ordners en apparatuur, zoals bijv. een kleine printer, achter gesloten deuren te kunnen plaatsen. Een open kast is dan niet praktisch.
  4. Een schuifdeurkast heeft veel mogelijkheden qua kleuren en materialen. U kunt zelfs kiezen voor schuifdeuren met een eigen ontwerp.
  5. Omdat wij alle kasten op maat maken, kunt u de kantoorkast of archiefkast precies zo laten maken zoals u wilt. Dus ook onder een schuin dak, tegen een schuine wand of als hoekkast.

Schermafbeelding 2015-08-31 om 12.59.08 PM

En het kastinterieur?

Ook daarin heeft  u veel te kiezen. Voor de hand ligt een kantoorkast met legplanken, maar denk ook eens aan de voordelen van enkele lades voor bijvoorbeeld kantoorartikelen, een ladenblok met een slot (voor vertrouwelijke informatie) of hangrekken voor dossiers. Hoe beter u van tevoren bedenkt waar u de kast precies voor wilt gebruiken, des te meer plezier u straks heeft van uw nieuwe kast.
Gebruikt u de kast(en) ook als scheidingswand in een grote, open kantooromgeving? Bestel dan ook een mooi afgewerkte achterwand, zodat de kast volledig opgaat in uw kantoorinrichting.
loftdeur grepen

Kantoorkast op maat

Wilt u graag uitgebreid geïnformeerd worden over de mogelijkheden van een maatwerkkast op uw kantoor? Of weet u al wat u wilt, maar moeten de maten correct opgemeten worden? Maak een afspraak. Wij nemen u graag het meet- en regelwerk uit handen. En natuurlijk kunt u ook het plaatsen aan onze vakmannen overlaten.
Afspraak_maken

Lees meer over: , ,
Gepost in Kantoorkasten | Reacties uitgeschakeld voor Kantoorkast of archiefkast met schuifdeuren