Kantoorkasten op maat

Kantoorkasten op maat

27 november 2013 | door: kastengigant

Kasten voor kantoor moeten voldoende opbergruimte bieden. Het gaat echter niet alleen om opbergruimte, het gaat ook om uitstraling. Zakelijk en opgeruimd zijn twee basisvereisten. Maar een kantoorruimte moet er ook goed uit zien. Inspirerend en prettig om in te werken. Dat is de reden waarom veel bedrijven op maat gemaakte kantoorkasten kopen, die passen bij het karakter van uw organisatie!

Open kantoorkast

Als u kiest voor een open kantoorkast is het belangrijk om de kast opgeruimd te houden. Archiefdozen met verschillende kleurcodering zijn heel effectief. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, van karton of stof, tot metaal of leer. Als u een kantoorkast op maat laat maken, kunt u natuurlijk ook open planken combineren met gesloten kasten.

open kantoorkast

Kantoorkasten met schuifdeuren

Een kantoorkast met schuifdeuren neemt veel minder ruimte in beslag dan een kast met draaideuren. En de schuifdeuren zorgen er voor dat uw kantoor altijd opgeruimd en ordelijk uitziet. In een klein kantoor wilt u alle ruimte benutten die u heeft. Een hoge kantoorkast van vloer tot plafond is dan beslist een aanrader.

kantoorkast met schuifdeuren

Indeling kantoorkast

Denk goed na over de indeling van uw kantoorkasten. Hoeveel lades of legplanken heeft u nodig? Gaat u zware ordners of boeken op de planken plaatsen? Kies dan voor extra dikke planken (22 mm ipv 18 mm). Meet de belangrijkste spullen die u wilt opbergen altijd op, zodat u de hoogte, breedte en diepte van uw kantoorkasten daarop kunt aanpassen.

kantoorkast op maat

Kantoorkast die past bij uw stijl

Laat een kantoorkast maken die past bij de rest van uw kantoorinrichting en meubilair. In de sfeer die u wilt uitstralen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een witte of zwarte kantoorkast zit u altijd goed. Maar u kunt ook kiezen voor luxe kantoorkasten met hoogglans deuren of met meervlaksdeuren (waarin u meerdere materialen kunt combineren in één schuifdeur).
Heeft u vragen? Bel 085 – 2102300 of  maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het samenstellen van uw kantoorkasten!
 

Lees meer over: ,
Gepost in Kantoorkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *