Kast als deur

Kast als deur

8 oktober 2014 | door: kastengigant

Praktische interieuroplossingen

Bij het kopen van een huis zijn het vaak de details die u over de streep trekken. Bijvoorbeeld openslaande deuren naar de tuin of hoge ramen van vloer tot plafond. Maar na een tijdje komt u er soms achter dat deze elementen niet altijd even praktisch zijn. Dat knusse hoekje blijkt net te klein te zijn voor een dressoir. Of door de draaicirkel van uw deur, staat uw boekenkast in de weg.
kast-als-deur1

Boekenkast als deur

Soms is dit makkelijk op te lossen. Door van uw kast een deur te maken! Met wieltjes en scharnieren tovert u een boekenkast om in een deur. U bespaart ruimte maar kunt zo ook makkelijk een kamer in twee├źn delen. Plaats een kast voor een deuropening en u regelt snel een rustige werkplek met privacy. Verloren hoekjes worden vaak ook als speelruimte voor de kinderen gebruikt. Deze speelhoek schermt u ook makkelijk af met een kast. Welk kind droomt er nu niet van een geheime deur naar zijn speelkamer?
kast-als-deur2

Kastoplossingen op maat

Als u een kast als deur gebruikt, wilt u natuurlijk dat deze zo min mogelijk opvalt. Kies daarom voor een kast in dezelfde kleuren als uw muur of interieur. Ook de achterwand van uw kast kunnen wij precies afstemmen op uw wensen. Wij helpen u graag met de keuze voor de juiste materialen, handgrepen of accessoires. In onze showroom kunnen we alle kastoplossingen met u bespreken. U kunt ook direct een afspraak maken voor persoonlijk advies bij u thuis.

Lees meer over:
Gepost in Boekenkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *