Kast als roomdivider

Kast als roomdivider

20 augustus 2014 | door: kastengigant

Bent u toe aan een andere inrichting?

Hoe mooi of bijzonder uw huiskamer ook is, iedereen wil wel eens iets anders. Dat is ook logisch want u gebruikt deze ruimte iedere dag. Maar het is lastig om uw woonkamer te veranderen. Zeker als u niet wilt verbouwen of verhuizen. U kunt nieuwe accessoires kopen, maar daar verandert de ruimte zelf niet door.
kast als roomdivider

Slaapkamer anders inrichten

In plaats van uw kamer te veranderen, kunt u de ruimte ook anders indelen. Plaats in uw slaapkamer eens een kast met de zijkant tegen de muur. Zo verdeelt de kast de kamer in tweeën. Nu kunt u de twee nieuwe ruimtes weer heel anders inrichten én gebruiken. Omdat u de kast gebruikt als wand én als opbergplek wint u ruimte.
roomdivider kast

Open kast als roomdivider

Vindt u een dichte kast te donker? Kies dan voor een boekenkast met open vakken. Zo komt er aan beide kanten van uw woonkamer voldoende daglicht binnen. Het resultaat is verbluffend als u mooie woonaccessoires in verschillende nuances van dezelfde kleur (ton-sur-ton) in de kast zet.
Toch nog twijfels? Wij adviseren u graag over de juiste afmetingen en deuren voor uw kast. Zo hebt u zonder al te veel moeite snel een nieuwe ruimte (of twee!)

Lees meer over: ,
Gepost in Open kast zonder deuren | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *