Kast als ruimtewinner

Kast als ruimtewinner

16 april 2014 | door: kastengigant

Slimme kast oplossingen

Bij een kast denkt u waarschijnlijk direct aan een plek om uw kleding op te bergen. Maar wie ‘out-of-the-box’ denkt, weet dat er nog veel meer toepassingen zijn. Een kast is niet alleen maar functioneel maar een onderdeel van uw interieur geworden. Vooral als u weinig ruimte heeft kunt u slim gebruik maken van maatwerk kasten.

Apparaten wegwerken in een kast

Heeft u er bijvoorbeeld al eens over gedacht om behalve kleding ook complete apparaten op te bergen in een kast? Met onze maatwerk kasten is vrijwel alles mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van het keurig wegwerken van uw wasmachine en droger? In uw woonkamer kunt u uw computer en televisie wegwerken in een kast. Ze staan dan uit het zicht maar zijn toch makkelijk toegankelijk wanneer u dat wilt.

Kast op maat

Natuurlijk zijn er veel kant-en-klare kasten op de markt, maar omdat dit standaard kasten zijn met standaard maten zijn passen deze nooit precies. Of u heeft kastruimte over of u komt juist ruimte te kort. Daarom maken wij elke kast op maat. Onze adviseurs komen bij u thuis en meten alles precies op (voor een kleine vergoeding van 25 euro). We geven u dan ook meteen een advies over de afwerking, kastdeuren en de kleur van uw kast. Zo bent u verzekerd van een perfect passende kast met een nette afwerking.

Lees meer over: ,
Gepost in Kasten op maat | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *