Kast in een nis maken

Kast in een nis maken

29 november 2018 | door: kastengigant

Van nis naar opbergruimte

Behoefte aan extra opbergruimte? Het kan soms even zoeken zijn naar de juiste plek om een kast te plaatsen. Of naar een plek! Toch is altijd wel een loze ruimte te vinden. Zoals een nis, die uitstekend gebruikt kan worden voor het maken van een kast. Bijvoorbeeld onder de trap, in de trappengang, in een slaapkamer, bij de meterkast of onder een schuin dak.
Door in een nis een kast of inbouwkast te bouwen, maakt u van een onbenutte ruimte extra opbergruimte. Ideaal dus!
kast in nis schuifkast

Kast in nis laten maken

Hoe maakt u een kast in een nis?  Dit is afhankelijk van de beschikbare ruimte. Het is belangrijk dat de afmetingen van de kast tot op de millimeter nauwkeurig kloppen, zodat de kast precies in de nis past. Een kast op maat is dan ook de beste (en vaak enige) oplossing. U kunt de maten zelf opnemen of, bij twijfel, onze adviseur laten langskomen om alles op te meten.
Schermafbeelding 2015-08-31 om 12.59.08 PM

Inbouwkast met of zonder deur

Met een open kastinterieur op maat maakt u van een nis een nuttige opbergruimte. Wilt u een gesloten inbouwkast? Met een mooie schuifdeur voor uw kast / nis wordt het niet alleen een praktisch meubelstuk, maar ook een echte toevoeging aan uw interieur.
schuifdeurkast

Hulp nodig?

Wilt u een mooie kast? Eentje die perfect past en goed is afgewerkt? Zorg dan dat u goed voorbereid aan de slag gaat, als u de kast op maat wilt maken. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies. U kunt bijvoorbeeld het inmeten en het bestellen van de materialen door ons laten doen. Aan u vervolgens de keuze om de kast zelf in elkaar te zetten of om dit ook uit te besteden.
voorraadkast keuken

Lees meer over: ,
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Kast in een nis maken