Kast kopen in onze showroom

Kast kopen in onze showroom

7 november 2019 | door: kastengigant

Waar koop jij jouw nieuwe kast?

Alles koop je tegenwoordig online. Zelfs grote aankopen. Natuurlijk check je eerst even de reviews en dan online bestellen. Dus een nieuwe kledingkast of een kast voor de woonkamer? Die ook. Toch? Het antwoord is ‘ja’, want ook bij ons bestel je gemakkelijk en snel een nieuwe kast via onze website. Je kunt jouw kast zelfs helemaal op maat online samenstellen in onze online kasten-configurator:
Schermafbeelding 2019-10-28 om 11.25.31
Maar nu komt het, de ‘maar’: een kast is een investering die je doet voor de langere termijn. Je wilt dus zeker geen wankele kast, met deuren die niet goed sluiten. Zo’n kast is een dagelijkse bron van ergernis. Je wilt dus een goede, degelijke kast kopen, die jarenlang meegaat. Hoe weet je 100%  zeker dat je nieuwe kast van goede kwaliteit is?  Door eerst een showroom te bezoeken.

Waarom een showroom bezoeken?

Een bezoek aan één van onze showrooms is een perfect startpunt voor de aankoop van een nieuwe kast. Daar kun je de kwaliteit van onze kasten en schuifsystemen in het echt bekijken en beoordelen. Bovendien zijn er zoveel mogelijkheden in afwerking en design, dus is het fijn als één van onze medewerkers wat meer uitleg en informatie kan geven over alle opties. Dat helpt je bij het maken van de juiste keuzes.
kastenspecialist

5 redenen om onze showroom te bezoeken:

  1. Je krijgt een beter beeld van kleuren, materialen én de kwaliteit van je kast.
  2. Voel hoe de schuifdeuren in de rails schuiven (belangrijk voor je gebruiksplezier) en probeer de soft-close systemen uit.
  3. Vraag hulp en advies bij het samenstellen van jouw droomkast. Wat is een goede indeling? Welke afwerking is nodig voor jouw kast?
  4. Luxe opties: zijn ze handig? Zijn ze nodig? Beoordeel het in de showroom.
  5. Inspiratie! In onze showrooms staan kasten opgebouwd in allerlei uitvoeringen, kleuren en afmetingen. Je ziet wat er allemaal mogelijk is. Je doet er gegarandeerd veel ideeën op, zodat je een nóg mooiere kast kunt samenstellen.

draaideurkasten

Waar vind je een Kastengigant showroom?

We hebben drie showrooms in Nederland: Breda, Hoofddorp en Purmerend. Klanten uit het hele land vinden hun weg naar onze showrooms. Mensen uit België en Rotterdam verwelkomen we in Breda en klanten uit Friesland komen langs in Purmerend.
Ook als je niet direct in de buurt woont, is een bezoek aan onze winkel de moeite waard, zeggen onze klanten:
“De advisering in de winkel verliep uitstekend. De montage verliep verliep perfect. De klantbenadering was erg sympathiek en de montage zeer goed. Ik ben uitermate tevreden.” – Dennis Pessers, Vlijmen
“We zijn in Hoofddorp geweest in hun showroom. Hartstikke mooi en duidelijk, goed geholpen en onze inloopkast is echt heel mooi geworden. We zijn heel erg tevreden en raden ze echt aan.” – Monique de Vries, Amsterdam
kasten showroom
 

Lees meer over: ,
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Kast kopen in onze showroom