Kast laten inbouwen

Kast laten inbouwen

9 juli 2020 | door: kastengigant

Inbouwkast op maat

Een kast laten inbouwen betekent kiezen voor maatwerk. En dat is slim, want de kast heeft dan niet alleen de gewenste afmetingen, maar je kunt ook het uiterlijk van je kast zelf bepalen en de kast exact inrichten volgens jouw wensen.
Schermafbeelding 2019-08-19 om 16.40.22
Als je een kast wilt laten inbouwen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken inbouwkasten in alle soorten en maten. Je kunt op onze website een inbouwkast volledig naar wens samenstellen (geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting). Dat doe je in de gebruiksvriendelijke configurator die je langs alle mogelijkheden leidt. Je hebt de keuze uit diverse stijlen kastdeuren en kleuren. Ook kun je kiezen hoeveel hangruimte, legplanken, lades of luxe accessoires je wilt.
Om je op wat ideeën te brengen, hebben we een paar inbouwkasten voor je op een rijtje gezet:
Schermafbeelding 2019-05-29 om 11.23.57

Inbouw inloopkast

Als je van een bestaande kamer een inloopkast wilt maken, is het verstandig om deze te laten inbouwen. Losse elementen van standaard kastsystemen passen nooit precies. En je moet al erg handig zijn om daar dan zelf iets moois van te maken. Laten inbouwen dus.
Leidingen, scheve wanden en vloeren worden weggewerkt. Je kunt een kast maken in een u-vorm, want hoeken zijn geen probleem. En dan zijn er nog eindeloos veel accessoires en andere mogelijkheden om er een superdeluxe inloopkast van te maken.
storemaxkast

Inbouw kledingkast

Naast de inloopkast kun je ook gewoon een kledingkast laten inbouwen. Het kenmerk van een inbouwkast is dat deze omgeven is door muur/muren en plafond. Dat kan een mooie kastenwand in je slaapkamer (of tussen je slaapkamer en de badkamer) zijn.
Omdat wij alle kasten op maat maken, is er heel veel mogelijk. Je kunt kiezen voor een open of een gesloten kast, maar ook een combinatie van deze twee is mogelijk. En bij een gesloten kast heb je weer de keuze uit vele soorten schuifdeuren of draaideuren. Wij maken een inbouwkast die voldoet aan al jouw wensen!
Schermafbeelding 2019-05-01 om 15.15.45

Inbouwkast met schuine wanden

Op de bovenste verdieping van je woning heb je vaak te maken met schuine wanden. Een standaard kast plaatsen is dan een grote uitdaging of soms zelfs onmogelijk. Een kast laten inbouwen is dan de beste oplossing. Het voordeel is dat je elke cm aan ruimte kunt benutten en dat levert je dus extra veel opbergruimte op.
inbouwkast

Persoonlijk advies

Voor een persoonlijk advies kun je één van onze showrooms bezoeken. Of maak een afspraak bij je thuis, want wij kunnen je ook helpen met het inmeten van de kast. Het is van groot belang dat het inmeten goed gebeurt omdat je inbouwkast natuurlijk precies moet passen. Zeker bij hoekopstellingen en kasten met schuine elementen is het handig om alle kastmaten vakkundig op te (laten) meten. Wij kunnen je daarmee ook op afstand helpen met videobellen.
kledingkasten

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Kast laten inbouwen