Kast laten maken

Kast laten maken

3 mei 2018 | door: kastengigant

Kastenmaker gezocht?

Een kast laten maken, precies zoals u dat wilt, biedt veel gemakken en voordelen. U kunt de beschikbare ruimte optimaal benutten, bijvoorbeeld onder een schuin dak, tegen een schuine wand of onder de trap. Ook qua ontwerp heeft u volop de vrijheid. Maar wat zijn de opties als u een kast wilt laten maken? Moet u dan naar een timmerman of een interieurontwerper? Dat kan, maar het hoeft niet.
Schermafbeelding 2017-06-19 om 12.43.55

Kast online ontwerpen

Een kast laten maken kan ook online. Met onze online kastendesigner kunt u zelf uw nieuwe kast samenstellen. De maten, de kleuren, de afwerkingen en het interieur: u bepaalt alles zelf. Bent u tevreden met uw ontwerp? Met één klik op de knop bevestigt u uw keuze en gaan wij aan de slag om de kast voor u te maken én bij u thuis te monteren. Het voordeel van online een kast laten maken? U bent een stuk goedkoper uit én u heeft uw nieuwe kast snel in huis.
inloopkast
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje in onze online kastendesigner en speel met alle opties. U hoeft hiervoor geen software op uw computer te installeren, u kunt direct aan de slag met het samenstellen van uw kast. Handig: de kosten van uw kast worden direct getoond!
Schermafbeelding 2016-02-04 om 5.51.21 PM

Landelijke montage-service

Wij maken en monteren kasten in heel Nederland: van Limburg tot Zeeland, van Noord-Holland tot Groningen.
Wilt u liever een vakman mee laten kijken? Bijvoorbeeld als u speciale wensen heeft of een perfect passende oplossing zoekt voor een moeilijke ruimte (hoekkast, schuin dak, buizen of kabels die weggewerkt moeten worden)? Onze medewerkers komen graag bij u thuis langs om u uitgebreid te informeren, kleurstalen te tonen en de ruimte op te meten. Met een schets of 3D-programma laten ze meteen zien wat er mogelijk is.
kastenspecialist
U bent ook van harte welkom in één van onze showrooms in Breda, Hoofddorp of Purmerend.

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Kast laten maken