Kast met een schuifdeursysteem

Kast met een schuifdeursysteem

2 april 2014 | door: kastengigant

Schuifdeursystemen voor kasten

De meeste klanten willen een kast met een ┬áschuifdeursysteem, omdat ze met schuifdeuren veel ruimte winnen. Maar er zijn ook klanten die twijfelen over de aanschaf van een schuifdeurkast, omdat zo’n schuifdeursysteem wel wat moeilijker te monteren is dan een kast met scharnierdeuren. Een paar zaken waar u rekening mee moet houden:
slaapkamerkast met schuifdeuren

Plafondrail bevestigen

U kunt de plafondrail van het schuifdeursysteem gemakkelijk tegen een betonnen of gipsen plafond plaatsen. Let echter ook op hoogteverschillen. Is het hoogteverschil tussen de linker- en rechterkant van uw kast groter dan 15 mm? Gebruik dan een kastdeksel, dat op het kastinterieur wordt gelegd. Dit deksel steekt aan de voorkant voor het kastinterieur uit, zodat u de schuifrail daaraan kunt monteren.
Schermafbeelding 2014-03-17 om 12.46.00 PM

Schuifdeursysteem op een vlakke ondergrond

Schuifdeursystemen hebben een vlakke, harde ondergrond nodig om soepel en probleemloos te kunnen geleiden. Wilt u uw kast op een harde ondergrond van laminaat, parket of tegels plaatsen? Dan kunt u de schuifrail met dubbelzijdige tape vastplakken op uw vloer. Dit werkt ook bij een harde, laagpolige vloerbedekking.
Schermafbeelding 2014-03-17 om 12.49.30 PM

Schuifdeursysteem op vloerbedekking

Wilt u uw schuifdeurkast op een hoogpolige vloerbedekking plaatsen? Of gaat het om een inloopkast of hoekkast? Dan adviseren wij u de vloerrail te monteren op een bodempaneel. Er zijn overigens ook klanten die een bodempaneel mooier vinden en dus om die reden voor een kast met een bodempaneel kiezen!
hoekgarderobekast

Montageservice

En vindt u dit allemaal veel te moeilijk? Dat is geen enkel probleem. Maak dan gewoon gebruik van onze montageservice en laat het monteren van uw schuifdeuren en schuifdeursysteem aan ons over.
 

Lees meer over: , ,
Gepost in Schuifdeuren | Geen Reacties »

0 Reacties op Kast met een schuifdeursysteem

  1. Pingback: Draaideuren, schuifdeuren of zweefdeuren | Kastengigant Blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *