Kast met loftdeuren

Kast met loftdeuren

9 februari 2017 | door: kastengigant

Gewild: een kast met loftdeuren

Stoere en robuuste kasten zijn dé trend. Je ziet deze kasten vaak in een industrieel interieur, maar we plaatsen ze ook steeds meer in landelijke, moderne en minimalistische interieurs. Onze kasten met loftdeuren zijn het meest in trek. Bent u ook op zoek naar een opbergkast of kledingkast met loftdeuren? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Kijkt u liever zelf wat er allemaal kan? Ga dan snel naar onze online configurator.
loftdeuren

Raffito loftdeuren

Onze Raffito loftdeuren onderscheiden zich door hun robuustheid. De deuren zijn maar liefst 28 mm dik. Zoals gezegd, een schuifdeurkast met loftdeuren pas in vele interieurstijlen. Speel met de kleuren om te bepalen welke loftdeuren het beste passen in uw woning. Grijze loftdeuren zorgen voor een strakke, moderne uitstraling en de loftdeuren in houttinten brengen juist warmte in een industrieel interieur. U kunt een complete kast met loftdeuren kopen, maar u kunt de loftdeuren ook los bestellen en ze zelf plaatsen voor een open inbouwkast of ter vervanging van oude schuifdeuren.
loftdeuren raffito

Greenpanel loftdeuren

Sinds vorig jaar leveren wij ook kasten met loftdeuren van Greenpanel. Een kast met Greenpanel schuifdeuren heeft een aantal belangrijke voordelen. Het Greenpanel basismateriaal is heel licht, waardoor  het ideaal is voor hoge kasten. En het materiaal heeft een betere vochtwering. En de milieuvriendelijkheid van het materiaal was voor ons een belangrijke reden om deze loftdeuren in ons assortiment op te nemen.
loftdeuren kast met loftdeuren

Een kast met loftdeuren kopen?

Dat doet u heel eenvoudig in onze online configurator. Handig als u zelf de maten heeft opgemeten en u weet wat u wilt. Uw kast wordt vervolgens op maat gemaakt en bij u thuis geleverd met montage instructie. Voor een meerprijs (die wordt getoond in de configurator) is het ook mogelijk om de kast of de schuifdeuren door ons te laten monteren. Gemakkelijk toch?
Wist u dat loftdeuren ook veel gebruikt worden in kantoren of als scheidingswand? Lees hier meer over het gebruik van loft-schuifdeuren als kamerverdeler.
loftdeur grepen grepen loftdeur

Lees meer over: , ,
Gepost in Kantoorkasten, Kastdeuren, Schuifdeuren, Schuifdeurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Kast met loftdeuren