Kast met verlichting

Kast met verlichting

10 september 2014 | door: kastengigant

Herkenbaar kastprobleem?

De wekker gaat: het is tijd om op te staan! Toevallig moet uw partner er eerder uit als u. U draait zich dus nog eens lekker om. Maar nog even slapen kunt u wel vergeten als ineens het licht aan gaat! Uw partner staat namelijk voor de kleerkast om kleding of schoenen te kiezen. Daar is natuurlijk voldoende licht bij nodig…
Herkent u dit? Of haalt u in het half donker stapeltjes kleren uit de kast om ze te kunnen onderscheiden? Beide scenario’s zijn in ieder geval onnodig! Sterker nog: het is heel makkelijk op te lossen. Plaats licht bóven of ín uw kledingkast!
verlichting1

Verlichting op uw kast

Kiest u voor verlichting op uw kast dan worden er spotjes boven uw kledingkast bevestigd. U maakt ze aan wanneer u licht bij uw kleerkast nodig heeft. Nog meer luxe? Kies dan voor een sensor waardoor het licht automatisch aan gaat. Zo hoeft u niet meer het licht in de slaapkamer aan te maken om iets uit de kast te pakken. Uw partner kan voortaan rustig verder slapen!
verlichting2

Verlichting in uw kast

Is vooral de diepte van uw kast het probleem? Kies dan voor LED strips op de schappen van uw kast. Vooral voor bijvoorbeeld een linnenkast is dit een uitkomst! Stel uw kastinterieur samen en kies de verlichting die bij uw kledingkast past. In het donker zoeken en graaien is dan binnenkort verleden tijd!

Lees meer over: ,
Gepost in Kledingkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *