Kast of schuifdeur met melkglas

Kast of schuifdeur met melkglas

10 maart 2016 | door: kastengigant

Wat is melkglas?

Melkglas is een matte, nauwelijks doorschijnende witte glassoort. Melkglas is neutraal van kleur en heeft de unieke eigenschap om licht gelijkmatig en zacht te verspreiden. Melkglas is een ideale oplossing als zowel privacy als licht gewenst is, bijvoorbeeld in een vergaderruimte of voor de schuifdeuren die dienen als afscheiding van woonkamer en werkruimte.
MeervlaksSchuifdeuren

Schuifdeur met melkglas

Voor schuifdeuren in huis kan melkglas een mooie en praktische oplossing zijn. Het stijlvolle materiaal draagt bij aan een sfeervolle ruimte, bovendien kan de doorschijnende eigenschap van melkglas handig zijn bij schuifdeuren: u ziet wanneer er iemand aankomt. Handig bij een schuifdeur voor een trapgat bijvoorbeeld. Schuifdeuren met melkglas zijn ook populair in kantoorruimtes, het is een ideale manier om privacy te creëren zonder het verlies van licht.
witte kledingkast

Kast met melkglas

De meest populaire toepassing van melkglas in onze winkels is bij kasten. Vooral kledingkasten met een schuifdeur van melkglas zijn gewild. Een kledingkast met melkglas staat heel chique in een slaapkamer. Bovendien is het materiaal van uitstekende kwaliteit en krasbestendig. Ook voor een vitrinekast is melkglas (in combinatie met blank glas of open vakken) een verrassende keuze. Het past goed in een Scandinavisch interieur met natuurlijke materialen of in een moderne woonstijl. Door de neutrale uitstraling van melkglas neemt het de sfeer van de omgeving subtiel op en past het juist in veel verschillende interieurs.
Schermafbeelding 2016-03-01 om 4.17.58 PM

Melkglas varianten

Het gelaagde glas, wat melkglas is, is ook beschikbaar met een streepmotief of zonder de witte kleur (dus blank glas). Neem vooral zelf eens een kijkje naar de mogelijkheden van melkglas in uw kast of schuifdeur. Dat kan heel gemakkelijk online: ga naar onze online configurator en u ziet direct welke opties er allemaal zijn. Bovendien geeft deze online tool u direct inzicht in de kosten van uw schuifdeur(kast).
Wilt u liever persoonlijk geadviseerd worden over de mogelijkheden van een kast of schuifdeur met melkglas? Kom dan langs in één van onze showrooms of plan een persoonlijk advies in bij u thuis. We meten dan meteen de juiste maten voor u op.
schuifdeurkast-samenstellen

Lees meer over: ,
Gepost in Schuifdeuren | Reacties uitgeschakeld voor Kast of schuifdeur met melkglas