Kast om op te zitten

Kast om op te zitten

24 september 2014 | door: kastengigant

Zitplekken in huis

Hoe creatief de inrichting van uw huis ook is: iedere woning heeft vrijwel dezelfde meubels. U heeft dus vast genoeg stoelen en zitplaatsen in uw huis. Toch komt het vaak voor dat u even gaat zitten op plekken die daar eigenlijk niet voor bedoeld zijn. Denk maar eens aan de trap of de vensterbank.
kast als zitplaats1

Multifunctionele kast

Maak daarom van de nood een deugd. Creëer knusse, maar ook praktische hoekjes in uw huis, door een kast ook een zitfunctie te geven. We denken even met u mee: u komt thuis en wilt uw schoenen uit doen. Als u een paar mooie kussens op een lage opbergkast in de hal legt, kunt u ook daar even gaan zitten. Zo heeft u een opbergplek voor schoenen en een zitplek in één. Ontwerp zo’n lage kast op maat, dan kunt u zelf bepalen hoe uw halkast er uit komt te zien.
kast als zitplaats2

Kast onder uw raam

Op dezelfde manier kunt u een knusse leeshoek onder uw raam maken. Plaats een lage kast met vakken onder het raam. Leg er zitkussens op en u heeft een bankje én opbergruimte tegelijk. U kunt zo’n kast om op te zitten samenstellen in onze online kastenconfigurator. Of maak een afspraak, zodat wij u uitgebreid kunnen adviseren over alle mogelijke kasten en kastoplossingen. U bent dan verzekerd van een perfect passende kast én zitplaats.

Lees meer over: , ,
Gepost in Opbergkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *