Kast online ontwerpen

Kast online ontwerpen

20 december 2018 | door: kastengigant

Ontwerp uw kast online

U wilt een nieuwe kast. Een kledingkast of garderobekast, misschien droomt u van een inloopkast. Of een kast voor in de studiekamer, hobbykamer of in uw kantoor. U weet welke stijl u mooi vindt. Strak en modern, landelijk, robuust of industrieel. En u heeft de juiste maten bij de hand.
Hoe gemakkelijk zou het dan zijn om gewoon, vanuit uw luie stoel, uw nieuwe kast te ontwerpen? Zonder het installeren van softwareprogramma’s of apps, zonder een account aan te maken, gewoon eenvoudig, zonder gedoe.
schuifdeuren
Goed nieuws, want dat kan. In onze online kastendesigner kunt u uw ideale kast direct samenstellen. Deze kasten kunt u gewoon online ontwerpen:

barndeuren

Hoe werkt het online ontwerpen?

Allereerst kiest u het soort kast en het type deuren en vervolgens voert u de gewenste maten in. U kunt voor het gemak ook kiezen uit standaard afmetingen voor een 2-deurs, 3-deurs, 4-deurs, 5-deurs of zelfs een 6-deurs kast. De exacte maten kunt u later nog opmeten.
Schermafbeelding 2018-02-07 om 15.11.25
Dan gaat u aan de slag met het ontwerpen en het indelen van uw nieuwe kast. Er is volop keuze uit materialen en kleuren. Ook bij het samenstellen van het interieur heeft u veel opties: niet alleen hang- en legruimte, maar ook luxe accessoires zoals een schoenenrek, een dassenrek of een garderobelift behoren tot de mogelijkheden.
Schermafbeelding 2018-08-01 om 11.12.48

Kast maken en kopen

Tijdens het ontwerpproces ziet u meteen wat de kosten van de door u ontworpen kast zijn. Handig, want zo weet u precies of de kast ook in uw budget past.
Heeft u uw kast online gemaakt en bent u tevreden? Met één klik kunt u uw maatwerk kast bestellen. In een bouwpakket wordt de kast bij u thuis afgeleverd. U kunt de kast zelf in elkaar zetten of u kunt gebruik maken van onze montageservice.
Weet u genoeg? Ga dan snel aan de slag met het online ontwerpen van uw nieuwe kast.
inloopkast

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Kast online ontwerpen