Welke kast past bij u?

Welke kast past bij u?

13 november 2013 | door: kastengigant

Kast op maat laten maken

Voordat u een kast op maat laat maken, is het belangrijk om na te denken over welke kast het beste bij u en uw leefstijl past. Daarom een paar tips die u helpen bij het samenstellen van een maatwerk kast:

Chaotisch of opgeruimd type?

Bent u erg netjes en houdt u van een keurig opgeruimd huis? Dan is het verstandig om te kiezen voor een kast met schuifdeuren of draaideuren, waarachter u uw spullen kunt opbergen. Houdt u juist wel van een gezellige wanorde? Verberg dan niet alles achter deurtjes, maar kies ook voor open planken.
Schermafbeelding 2013-11-12 om 1.20.50 PM

Drukke baan of groot gezin?

Hebben u en uw partner een drukke baan? Dan is een goed geordend kastinterieur belangrijk. Waarin u snel kunt vinden wat u zoekt. Heeft u een gezin met kinderen? Dan is een kast met open planken misschien handig? U kunt er losse manden of dozen in zetten, waarin s’ avonds het speelgoed wordt opgeruimd. Handige tip: een open kast met een indeling in gelijke, vierkante vakken lijkt een stuk opgeruimder!
Schermafbeelding 2013-11-12 om 1.22.58 PM

Werkplek of speelhoek in de woonkamer?

Een woonkamer is een plek voor je hele gezin. Wilt u wat meer rust in die gezellige drukte? Met een kast kunt u gemakkelijk en snel een afscheiding creëren. Een gezellig speelhoekje voor de kinderen. Een aparte werkplek of een rustig plekje voor uw hobby’s. Of misschien wilt u de eethoek wat meer scheiden van het tv-gedeelte van je woonkamer?
Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw op maat gemaakte kast? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zij adviseren u graag over alle mogelijkheden!
 

Lees meer over: , ,
Gepost in Kasten op maat | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *