Kast voor de kinderkamer

Kast voor de kinderkamer

| door: Petra Pustjens

Kinderkamer inrichten

Bent u bezig met de inrichting van de kinderkamer? Belangrijkste is natuurlijk het bed: wordt het een gewoon bed? Of kiest u voor een hoogslaper of stapelbed? Gaat u voor een stijlvolle kinderkamer volgens de laatste trends? Of wordt het een slaapkamer in het favoriete thema van uw kind? En heeft u ook al aan de kast in de kinderkamer gedacht?

kinderkamer kastenwand

Kleding ťn speelgoed opbergen

Een kast voor kinderen moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Meestal wordt er niet alleen kinderkleding in opgeborgen, maar ook speelgoed. Het is handig om daar bij de indeling van de kast rekening mee te houden. Maak bijvoorbeeld een opbergruimte voor speelgoed door vakken te creŽren. Hier zet u mandjes in waar u het speelgoed in opbergt. Met een kledingrail erboven maakt u efficiŽnt gebruik van uw kastruimte.

jongenskast

Mooie kinderkast op maat

Vergeet ook de buitenkant niet! Maak de kast af met een vrolijk motief in de lievelingskleur van uw zoon of dochter. Wij leveren kastdeuren in vrijwel alle denkbare kleuren en motieven. Of maak van de kastdeur een krijtbord, waar de kinderen naar hartenlust op kunnen krijten. Kom eens langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bespreken of stel uw kast online samen.

Lees meer over: , ,
Gepost in Kinderkasten, Kledingkasten | Reacties uitgeschakeld voor Kast voor de kinderkamer