Kast zonder deuren op maat

Kast zonder deuren op maat

30 januari 2020 | door: kastengigant

Voordelen van een kast zonder deuren

Deuren voor een kast? Laat die maar lekker achterwege! Ook zonder deuren kun je een mooie kast in je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte zetten. Niet alleen omdat het kan, maar ook omdat een kast zonder deuren:

  • de ultieme sfeerkamer is in een woonkamer;
  • nooit volgepropt wordt met spullen die niet meer gebruikt worden en dus ideaal is in deze tijd van consuminderen en ontspullen;
  • ideaal is voor de trotse kledingbezitter, die graag zijn of haar garderobe bekijkt;
  • handig is als roomdivider in een grote kamer of studio;
  • minder ruimte in beslag neemt.

Schermafbeelding 2013-11-12 om 1.22.58 PM

Kledingkast zonder deuren

Hij stond al in het rijtje met voordelen: de kledingkast zonder deuren. Wissel je vaak van outfit en is jouw kleding zo mooi om te zien, dat je je kleren met een beetje styling als stijlvolle decoratie kunt gebruiken? Waarom zou je dan kiezen voor een kast met deuren? Toon je garderobe in een open kledingkast.
Style je linnengoed door mooie stapeltjes te maken van je dekbedovertrekken, handdoeken en plaids. Mix wollen stoffen met zomerse lakens, bloemdessins met streepjes of ruitjes en naturel-kleuren met donkerblauwe kleuren. Zo maak je van je kledingkast een plaatje.
Schermafbeelding 2019-05-29 om 11.25.21
Of heb je een kleine slaapkamer en wil je de kast zo weinig mogelijk ruimte in beslag laten nemen? Ook dan is een kledingkast zonder deuren de oplossing. Let er wel op dat een open kleerkast goed op orde gehouden moet worden, anders wordt je slaapkamer binnen de kortste keren een grote bende. Dus voor het type sloddervos raden we aan om toch even over die deuren na te denken 😉
vakkenkast

Hoge of lage kast zonder deuren

Ben je op zoek naar een hoge kast zonder deuren of een lage kast? Een lage open kast wordt vaak gebruikt als speelgoedkast in een speelkamer voor de kinderen, om schoenen in op te bergen of als extra opbergruimte onder een schuin dak (bijvoorbeeld op zolder).
Een hoge open kast van wand-tot-wand of van vloer tot plafond is een echte blikvanger in een kamer. Wissel af met de grootte en breedte van de vakken en maak er een echte design-kast van. Bij het stylen van de planken is het de kunst om groepjes te maken en zo wat ruimte over te laten tussen je spullen!
Schermafbeelding 2019-05-29 om 11.14.28

Hoe? Op maat laten maken natuurlijk!

Een kast zonder deuren op maat is de beste aanwinst voor jouw interieur. Simpelweg omdat je alle beschikbare ruimte benut en de kast precies aan jouw wensen en eisen kan laten voldoen. Denk bovendien niet dat maatwerk de hoofdprijs kost! Heb jij al in je hoofd zitten hoe jouw kast zonder deuren eruit moet komen te zien? Stuur ons jouw schets (of Pinterest-foto’s) en wij verrassen je graag met een scherpe offerte.
offerte_aanvragen

Lees meer over:
Gepost in Open kast zonder deuren | Reacties uitgeschakeld voor Kast zonder deuren op maat