Kast zonder wanden

Kast zonder wanden

27 augustus 2014 | door: kastengigant

Kasten horen bij uw interieur

Of u nu een kast koopt omdat deze mooi is of omdat hij handig is: u kunt niet zonder! Want we kennen het allemaal: teveel spullen, te weinig ruimte! Sterker nog, in de loop der jaren verzamelen we steeds meer. Al deze spullen vragen om opbergruimte. En dan wordt uw huis al snel te klein. Dit leidt vaak tot overvolle zolders of volgepropte kasten. Met als resultaat dat u nog steeds alles kwijt bent. Maar ruimte voor een extra kast heeft u ook niet…
kastinterieur op maat

Bestel alleen een kastinterieur

Geen plaats voor een kast? De oplossing is een kast zonder wanden! Koop alleen een kastinterieur, oftewel een ‘kast zonder zijpanelen’. Zo kunt u op een slimme manier uw spullen opbergen zonder dat uw kamer meteen vol staat. Het voordeel van een kast zonder zijkanten is dat u deze tussen uw andere meubels kunt zetten. Zo maakt de kast echt deel uit van uw interieur!

alleen een kastinterieur

Kastinterieur ideeën

U kunt boven uw bed een kledingrek aan de muur hangen. Of benut de ruimte tussen twee kasten voor een stropdassenrek. Vooral in kleine kamers heeft u vaak veel meer ‘kastruimte’ dan u denkt! Wilt u uw spullen en kleren toch liever uit het zicht? Met een gordijn voor uw kast is dat snel opgelost. Stel zelf uw eigen kastinterieur samen op onze website (met of zonder wanden) of neem contact op voor persoonlijk advies.

Lees meer over:
Gepost in Open kast zonder deuren | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *