Kastdeuren met frezing

Kastdeuren met frezing

21 juli 2016 | door: kastengigant

Stijldeuren met frezing

Zoekt u kastdeuren of schuifdeuren met een gefreesd patroon in de deur? Stijldeuren of landhuisdeuren met frezing passen uitstekend bij een landelijke woonstijl en dragen bij aan een warme, sfeervolle kamer. Door te kiezen voor een horizontale of verticale frezing en bijpassende handgrepen, geeft u een persoonlijke draai en meteen ook een heel andere uitstraling aan uw kast. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem direct een kijkje in onze online configurator.
klassiek_schuifdeuren

Schuifdeur of draaideur?

Let op: niet bij elk type kastdeuren is een frezing mogelijk.
Bent u op zoek naar schuifdeuren of een schuifdeurkast? Kies in de online configurator bij ‘soort deuren’ voor de optie ‘landhuisdeuren modern’ of ‘landhuisdeuren klassiek’. De verschillende opties voor het frezen worden dan in één van de latere stappen (stap 4 deurvulling selecteren) zichtbaar.
Bij een draaideurkast kiest u na het invullen van de maten voor de optie ‘klassieke maatwerk draaideuren’.
voorraadkast keuken

Wat zijn de kosten?

U kunt uw bestaande deuren zelf frezen, maar u kunt ook nieuwe kastdeuren kopen mét een frezing. Wel zo handig; u weet zeker dat de frezing perfect is uitgevoerd en u kunt deze kastdeuren los bij ons kopen. Heeft u de maten van uw kast of schuifdeuren bij de hand? Vul deze in in onze online configurator, kies de gewenste deuren en u ziet meteen wat de kosten zijn van úw kastdeuren inclusief de door u gewenste frezingen.
witte kledingkast
Twijfelt u over de juiste maten? Neem geen risico en maak gebruik van onze landelijke inmeetservice. Na het inmeten zijn wij verantwoordelijk voor de juistheid van de maten. Ook voor andere vragen over uw kast of schuifdeuren staan wij graag voor u klaar.
Afspraak_maken

Lees meer over: ,
Gepost in Draaideurkasten, Schuifdeuren, Schuifdeurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Kastdeuren met frezing