Kastdeuren op maat

Kastdeuren op maat

28 januari 2016 | door: kastengigant

Kastdeuren op maat laten maken

Kastdeuren moeten passen bij uw interieur en smaak. Uiteraard moeten ze ook perfect passen. Bij kant-en-klare kasten moet u vaak concessies doen: de kleur van de kastdeuren is niet helemaal naar wens of het materiaal heeft niet uw voorkeur. Kastdeuren op maat zijn dan dé oplossing.
Bang voor hoge prijzen? Niet nodig. Want wij leveren op maat gemaakte kastdeuren voor de scherpste prijzen in Nederland, zelfs goedkoper dan de bekende bouwmarkten.
stijldeuren2

Kastdeuren in elke gewenste stijl

Wij maken alle kasten en kastdeuren op maat. In de stijl die u wilt, van landelijk tot klassiek, van romantisch tot modern. Schuifdeuren of draaideuren. Deze hoogglans schuifdeuren passen bijvoorbeeld perfect in een luxe, moderne kamer. Zoekt u een robuuste uitstraling? Dan zijn de landhuisdeuren een goede optie voor u. Deze schuifdeuren zijn erg sfeervol en passen met hun verschillende frezingen in landelijke, romantische én klassieke interieurs.
Weet u precies welke kastdeuren u wilt? Vraag dan direct een scherpe offerte aan. Wij bieden u ook graag een concurrerende offerte als u al een prijsopgave van een andere leverancier heeft.
wandkast woonkamer zwart

Losse kastdeuren of complete kast

Kastdeuren zijn los verkrijgbaar, maar ook voor een complete kast kunt u bij ons terecht. Een draaideurkast, schuifdeurkast of losse schuifdeuren stelt u bovendien heel gemakkelijk in onze online configurator samen. U kunt thuis op uw gemak aan de slag met het kiezen van materialen, kleuren, greepjes en accessoires. En u ziet direct de kosten, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.
Bent u tevreden over uw eigen ontwerp? Dan kunt u uw kast of kastdeuren op maat direct online bestellen. Handig toch?
kast schuine wand

Hulp nodig bij inmeten of monteren?

Maatwerk tegen de scherpste prijzen. Wat kunt u dan nog van de service verwachten, denkt u misschien? Ook daarin onderscheiden wij ons van de bouwmarkt. Met onze landelijke inmeet- en montageservice. En voor een persoonlijk advies komen wij zelfs bij u aan huis.
Extra tip: Zijn uw keukendeurtjes ook aan vervanging toe? En zou u graag dezelfde deuren, qua kleur, frezingen en grepen, willen door uw hele huis? Kijk dan ook eens op Keukengigant.nl (net als Kastengigant.nl ook onderdeel van Gigantisch bv). Het is mogelijk om dezelfde stijl kastdeuren en keukendeurtjes te bestellen.

Lees meer over: ,
Gepost in Kastdeuren, Kasten op maat, Schuifdeuren | Reacties uitgeschakeld voor Kastdeuren op maat