Kastdeuren van steigerhout

Kastdeuren van steigerhout

11 mei 2017 | door: kastengigant

Steigerhout is stoer

Steigerhout is niet meer weg te denken uit het Nederlandse interieur. Bedden van steigerhout, tuinmeubels, tafels en kasten van steigerhout hebben een warm, natuurlijk of juist robuust en stoer karakter. Bovendien is een zelfgemaakt meubel van steigerhout altijd uniek. En niet alleen de uitstraling is populair. Voor de doe-het-zelver is steigerhout een ideaal materiaal om zelf mee aan de slag te gaan én beschikbaar voor elk budget.
steigerhout

Kastdeuren maken van steigerhout

Wilt u ook zo’n stoere kast van steigerhout? Maar is uw oude kast eigenlijk nog niet aan vervangen toe? Behoud dan het kastinterieur en vervang alleen de kastdeuren door steigerhouten deuren. Natuurlijk kunt u kastdeuren van steigerhout ook plaatsen voor een open kast.
U kunt kiezen voor draaideuren, maar denk ook eens aan schuifdeuren van steigerhout om een industriële of landelijke uitstraling te geven aan uw ruimte. Maak de kastdeuren zelf van steigerhout (gebruikt of nieuw steigerhout). Of laat uw kastdeuren met een stoere steigerhout-look op maat maken. Het resultaat in beide gevallen: uw kast ziet er weer als nieuw uit.
IMG_9781 (1)

Pimp een standaard IKEA kast

Geen bovengemiddelde timmervaardigheden, maar wel creatief? Lees hier hoe u met steigerhout een standaard IKEA kast kunt pimpen tot een unieke kast. Met enkele steigerhouten planken (laat ze op maat zagen), een boor en lijmklem verandert u een doorsnee kast in een stoere kast met steigerhouten deuren.
ikea-hack-roomed-kastje-besta-14

Steigerhout online bestellen

In de webshop van Steigerhoutgigant treft u een ruime voorraad nieuw en gebruikt steigerhout aan. U kunt er onbehandeld steigerhout kopen of in mooie vintage kleuren: grijs, wit en antraciet. Ook voor buizen, palen en steigerhoutbeits kunt u in de webshop terecht. Bestel snel uw steigerplanken en ga aan de slag met uw prachtige, nieuwe kastdeuren! Hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 – 210 2300.
Voor op maat gemaakte kasten of kastdeuren met een stoere steigerhout-look kunt u natuurlijk bij Kastengigant zelf terecht!

Lees meer over:
Gepost in Kastdeuren | Reacties uitgeschakeld voor Kastdeuren van steigerhout