Kasten in een boerderij

Kasten in een boerderij

11 juli 2019 | door: kastengigant

Boerderij verbouwen en inrichten

Een oude boerderij kopen, verbouwen en precies zo inrichten als u wenst… Het is een droomproject voor veel mensen. Mag u uw tanden binnenkort in zo’n mooi verbouwtraject gaan zetten? Leuk! Dan vult u uw vrije tijd ongetwijfeld met het zoeken naar ideeën en inspiratie voor de inrichting van uw boerderij.
stijldeuren2
Weet u al wat u met de kast in de woonkamer, slaapkamer, keuken of bijkeuken gaat doen? Wordt het een losse, antieke kast of kiest u voor een grote kastenwand of een praktische schuifdeurkast? Gaat u voor authentiek of combineert u de ‘oude boerderij-stijl’ met een industriële look of moderne elementen? Wij zetten graag enkele handige en mooie kasten-tips voor uw nieuwe boerderij op een rij.
loftdeuren

Kasten voor uw boerderij

Een opgeknapte, oude boerderij leent zich natuurlijk bij uitstek voor een landelijke inrichting. Kiest u voor landelijk? Laat deze landelijke stijl dan ook terugkomen in uw kasten. Kasten zijn namelijk grote meubelstukken en daarmee sfeerbepalend. Belangrijk dus om de juiste look te kiezen voor uw nieuwe kast.
Schermafbeelding 2017-06-19 om 12.43.18
Een kast met landhuisdeuren (schuifdeuren) past perfect bij een landelijke inrichting. En u heeft de keuze uit klassieke en moderne landhuisdeuren. De klassieke deuren hebben elegante vormen en frezingen. De moderne, landelijke kastdeuren passen met hun strakke lijnen beter in een woonstijl waarin u landelijk en modern combineert.
loftdeuren raffito
Liever een robuuste schuifdeur? Een landelijke keuken of slaapkamer geeft u een stoere look met deze loftschuifdeuren.

Een must in de boerderij: barndeuren

Vaak vindt u in oude boerderijen open inbouwkasten. Gaat u deze weghalen tijdens de renovatie of kiest u er voor om deze authentieke elementen te behouden? Kiest u voor de laatste optie, dan is het een aanrader om een losse schuifdeur voor de kast te plaatsen. Zo houdt u rommel uit het oog en met zo’n mooie barn-schuifdeur geeft u direct sfeer aan de kamer.
Schermafbeelding 2019-05-29 om 11.26.29
Met de barndeuren (ook wel boerendeuren genoemd) kunt u alle kanten op. Er zijn veel variaties mogelijk in kleur, afwerking en handgrepen, zodat u ze moeiteloos kunt afstemmen op uw eigen smaak en voorkeuren. Ze versterken de landelijke boerderij-stijl en geven ook een rustieke draai aan een naturelle, robuuste of industriële inrichting.
Schermafbeelding 2018-12-17 om 11.14.42
Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van een barndeur op maat? Vraag ons om een offerte of ga zelf aan de slag in de online configurator.
Oh ja, goed om te weten: bij Deurengigant (ons zusje) kun je ook binnendeuren in boerderij-stijl bestellen. Met zo’n robuust schuifdeursysteem, dat perfect past in een gerenoveerde boerderij.
barndeur-x-zonder-kader-antraciet
 

Lees meer over:
Gepost in Schuifdeuren, Schuifdeurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Kasten in een boerderij