Kasten met push to open systeem

Kasten met push to open systeem

26 september 2019 | door: kastengigant

Wat houdt “push to open” in?

“Push to open” is een systeem dat gebruikt wordt bij kasten, deuren en lades. Door middel van zogenaamde druksnappers en een magneet kunt u een deur of kast greeploos openen. Door op de deur te drukken opent deze vanzelf. Handig, als u wel het gemak zoekt van bijvoorbeeld een draaideurkast, maar deze zo strak mogelijk uitgevoerd wilt hebben. Met een push to open systeem heeft u geen grepen nodig. Een must voor een strak en modern interieur!
Schermafbeelding 2019-05-15 om 11.56.49

Kasten, deuren en lades

Een push to open systeem wordt toegepast bij:

  • draaideurkasten, bijvoorbeeld de deuren van een kledingkast of een voorraadkast
  • ladeblokken, als onderdeel van een kledingkast of brede ladeblokken als archiefkast of bureaukast in een kantoor of als dressoir. Ook zolderkasten met een push to open systeem zijn erg handig.
  • push-to-open keukenkasten zijn erg in trek

woonkamerkasten

Push-to-open kast op maat

Bent u op zoek naar een kast met “push to open” deuren? De draaideurkasten met luxe draaideuren (optie 2 in de online configurator) zijn verkrijgbaar met dit systeem. Wilt u meer weten over de opties, kleuren, indeling en kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan. In onze online configurator kunt u ook al zelf aan de slag met het samenstellen van uw ideale kast. U vindt hier alleen de push-to-open optie nog niet terug.
draaideurkast

Ook onder een schuin dak

Goed om te weten: ook onder een schuin dak of tegen een schuine wand is een kastenwand met push-to-open deuren geen enkel probleem. Heeft u zo’n uitdagend project? Neem dan even contact met ons op voor een inmeetafspraak of breng een bezoek aan één van onze showrooms voor een persoonlijk advies.
 

Gepost in Draaideurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Kasten met push to open systeem