Kasten met push to open systeem

Kasten met push to open systeem

| door: Petra Pustjens

Wat houdt “push to open” in?

“Push to open” is een systeem dat gebruikt wordt bij kasten, deuren en lades. Door middel van zogenaamde druksnappers en een magneet kunt u een deur of kast greeploos openen. Door op de deur te drukken opent deze vanzelf. Handig, als u wel het gemak zoekt van bijvoorbeeld een draaideurkast, maar deze zo strak mogelijk uitgevoerd wilt hebben. Met een push to open systeem heeft u geen grepen nodig. Een must voor een strak en modern interieur!

Schermafbeelding 2019-05-15 om 11.56.49

Kasten, deuren en lades

Een push to open systeem wordt toegepast bij:

  • draaideurkasten, bijvoorbeeld de deuren van een kledingkast of een voorraadkast
  • ladeblokken, als onderdeel van een kledingkast of brede ladeblokken als archiefkast of bureaukast in een kantoor of als dressoir. Ook zolderkasten met een push to open systeem zijn erg handig.
  • push-to-open keukenkasten zijn erg in trek

woonkamerkasten

Push-to-open kast op maat

Bent u op zoek naar een kast met “push to open” deuren? De draaideurkasten met luxe draaideuren (optie 2 in de online configurator) zijn verkrijgbaar met dit systeem. Wilt u meer weten over de opties, kleuren, indeling en kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan. In onze online configurator kunt u ook al zelf aan de slag met het samenstellen van uw ideale kast. U vindt hier alleen de push-to-open optie nog niet terug.

draaideurkast

Ook onder een schuin dak

Goed om te weten: ook onder een schuin dak of tegen een schuine wand is een kastenwand met push-to-open deuren geen enkel probleem. Heeft u zo’n uitdagend project? Neem dan even contact met ons op voor een inmeetafspraak of breng een bezoek aan één van onze showrooms voor een persoonlijk advies.

 

Gepost in Draaideurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Kasten met push to open systeem