Kasten op maat voor de Markthal Rotterdam

Kasten op maat voor de Markthal Rotterdam

18 februari 2015 | door: kastengigant

Wonen in de Markthal

U heeft het spectaculaire gebouw vast wel eens gezien: bij de opening op tv, een foto in de krant of in Rotterdam in levende lijve. De Markthal Rotterdam is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. En de combinatie met woningen in de overkapping is uniek in de wereld. De woningen vormen de boog die de marktvloer overdekt. En dat brengt unieke uitdagingen met zich mee als het gaat om wonen en inrichten. Want een aantal woningen hebben een ruimte waarin de vloer de ronding van de boog heeft. Bijzonder, maar ook lastig. De vraag is dan: hoe kun je zo’n verloren ruimte toch benutten? Het antwoord is natuurlijk: maatwerk! Want standaard meubels of kant-en-klare kasten kunt u hier niet plaatsen.

Maatwerk is dé oplossing voor deze schuine vloeren

Voor één van de woningbezitters van de Markthal maakten wij een wel heel bijzondere inloopkast op maat. Of misschien is ‘inklimkast’ vanwege de helling van de vloer een beter woord. Helaas hebben wij ter plekke geen goede foto’s kunnen maken. Dus wij verontschuldigen ons bij deze voor de slechte kwaliteit van de foto’s. Maar we willen u toch graag een idee geven van hoe wij met onze klanten meedenken. Zo’n inloopkast met schuine vloer was voor ons een leuke klus, want maatwerk is onze specialiteit!

Kastengigant

Onze excuses voor de slechte foto-kwaliteit!

Is zo’n maatwerk kast ook iets voor u?

Heeft u ook een kamer met lastige hoeken, een schuin plafond of schuine vloer? En wilt u deze verloren ruimte graag goed benutten? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs bij u thuis. Hij kan de ruimte dan met eigen ogen bekijken en inmeten. Daarna kan hij u precies vertellen welke mogelijkheden er zijn om in uw verloren ruimte een mooie inbouwkast op maat te maken.
Afspraak_maken
 

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat, Schuine wand kasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *