Kasten voor een kledingwinkel

Kasten voor een kledingwinkel

5 mei 2016 | door: kastengigant

Inrichting van uw kledingwinkel

U wilt natuurlijk dat uw klanten uw kledingstukken goed kunnen zien en dat de kleding op een mooie en nette manier wordt gepresenteerd. Hierbij is het belangrijk dat de winkel niet te druk of rommelig wordt. Consumenten houden namelijk van overzicht en een ruimtelijke indeling. Wist u dat als een klant bij binnenkomst meteen een totaaloverzicht van uw winkel krijgt, deze eerder zal doorlopen naar achteren?
Wandkasten zijn voor een kledingwinkel een ideaal hulpmiddel om de kledingcollectie overzichtelijk te presenteren. U kunt de indeling en de ‘looks’ van de kasten helemaal op maat samenstellen, zodat ze perfect passen bij het gewenste imago van uw winkel.
open inloopkast

Benut uw ruimte optimaal

Natuurlijk wilt u elke vierkante meter van uw winkeloppervlakte optimaal benutten. Dat is precies wat op maat gemaakte kasten doen. Schuine wanden, hoeken, deuren, ramen of zelfs leidingen zijn allemaal geen probleem; geen hoekje blijft onbenut. Het ziet er zelfs mooi en trendy uit als u een kast laat maken tegen een wand die schuin afloopt. U kunt de kasten gebruiken voor het presenteren van kleding of accessoires, maar ook om sfeer toe te voegen aan uw winkel door er planten of andere decoraties in te zetten.
schuine-wand-kast-schematisch2

Kasten met goede verlichting

Met een goede verlichting komen uw kledingstukken nog beter tot hun recht. Daarbij kunt u met de juiste accentverlichting de consument door uw winkel leiden én verleiden. Wij raden u dan ook aan om bij het samenstellen van uw kasten goed na te denken over de verlichting. Onze op maat gemaakte kasten kunnen wij voorzien van inbouwverlichting. Hiermee kunt u bepaalde items extra verlichten, om deze nóg meer onder de aandacht te brengen en de verkoop te stimuleren.
Garderobelift

Persoonlijk advies

Wij helpen u graag bij de inrichting van uw kledingwinkel. Misschien kunnen wij nog meer voor u doen dan alleen op maat gemaakte kasten leveren? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies. Onze adviseurs komen dan vrijblijvend bij u langs om u te adviseren en om de winkelruimte op te meten.
Afspraak_maken

Lees meer over:
Gepost in Wandkasten, Winkelinrichting | Reacties uitgeschakeld voor Kasten voor een kledingwinkel