Kasten voor uw huisdieren

Kasten voor uw huisdieren

9 juli 2014 | door: kastengigant

Huisdieren en uw interieur

Uw hond of kat hoort helemaal bij het gezin. De kattenbak of hondenmand hoort bij uw dier. Maar die past meestal niet bij uw interieur! Sterker nog, een kattenbak of mand wordt het liefst uit het zicht gezet. Dat is ook logisch, u wilt uw huisdier het allerbeste bieden maar hun benodigdheden zijn meestal niet zo mooi. Waarom zou het één het ander uit moeten sluiten?
boekenkast met kat

Boekenkast of klimkast voor uw kat?

Wie zijn creativiteit de vrije loop laat, vindt talloze manieren om de eigen interieurwensen te combineren met uw huisdier. Wat dacht u bijvoorbeeld van een boekenkast waar uw kat naar hartenlust op kan en mag klimmen? Zo’n maatwerkkast is een aanwinst voor uw interieur én voor uw kat!
kattenbak in kast2

Kattenbak uit het zicht

Met dezelfde creativiteit kunt u ook een kattenbak wegwerken. Door een kast te laten maken met de juiste afmetingen wordt het mogelijk om de kattenbak netjes weg te werken. Door het kattenluik kan uw kat de kast in en uit. En u kunt het kastje als dressoir gebruiken. Enthousiast geworden? Of heeft u een uniek kastidee of handige kastoplossing voor uw eigen huisdier? Neem dan contact op voor een offerte op maat.
kattenbak in kast

Lees meer over:
Gepost in Boekenkasten, Opbergkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *