Kastengigant stelt voor: Raffito

Kastengigant stelt voor: Raffito

3 september 2015 | door: kastengigant

Raffito schuifdeuren en inbouwkasten

Bij Kastengigant kunt u terecht voor allerlei soorten kasten, van een schuifdeurkast tot een inbouwkast, van de beste kwaliteit én op maat gemaakt. Naast de kwaliteitsgarantie is het voor ons belangrijk dat u uw kast exact zo kunt samenstellen zoals u wilt. U bepaalt de kleuren, de materialen, de maten, de afwerking en alles wat er verder bij een kast komt kijken. Om u deze kwaliteit en flexibiliteit te kunnen bieden, tegen scherpe prijzen, werken wij uitsluitend  samen met betrouwbare merken en fabrikanten die dit waarmaken. Eén van deze merken is Raffito.
zwart-witte kast

Raffito: kledingkasten en kastinterieurs op maat

Raffito staat voor kwaliteit en voor ontelbaar vele mogelijkheden. Zowel het exterieur als het interieur van uw kast, alles kunt u zelf bepalen. Om u een voorbeeld te geven, bij Raffito kunt u kiezen uit 60 verschillende soorten deurvulling: effen uni kleuren, fantasie- en houtdecoren, diverse glassoorten en spiegels. En ook de inrichting van uw kledingkast bepaalt u helemaal zelf: legplanken, garderobestangen, soepel lopende softclose ladeblokken en vele andere accessoires zoals een dassenrek, riemenhouder of garderobelift staan tot uw beschikking.
hoekkledingkast

Loft deuren by Raffito

Een prachtig product van Raffito zijn de loft deuren in Italiaans design. De robuuste loft deuren hebben een schitterende matte en natuurlijke uitstraling. Uniek is de zichtbare en voelbare structuur. Met deze loftdeuren kiest u voor Italiaans design! Selecteer de loftdeuren in de online kastenconfigurator en u ziet direct welke mogelijkheden en prijzen dit met zich meebrengt.
loft kast

Raffito dealer

Kastengigant is officieel Raffito dealer. U kunt uw Raffito kast online samenstellen of breng een bezoek aan één van onze showrooms in Hoofddorp of Purmerend. Met een Raffito kast, Raffito schuifdeuren of stijldeuren bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige kast, die perfect laat aansluiten bij uw wooninterieur, want alles is mogelijk. Bestelt u uw Raffito kast bij ons, dan profiteert u niet alleen van onze scherpe prijzen, maar ook van onze montageservice en de jarenlange ervaring die wij hebben met deze kasten. Meer informatie of persoonlijk advies? Bel onze klantenservice of loop eens binnen.
 

Lees meer over:
Gepost in Schuifdeuren, Schuifdeurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Kastengigant stelt voor: Raffito