Kastengigant stelt voor: Storemax

Kastengigant stelt voor: Storemax

8 oktober 2015 | door: kastengigant

Storemax schuifdeuren en kasten

Kastengigant levert kasten op maat. Precies zoals u de kast wilt, zo maken wij deze. Om u die flexibiliteit te kunnen leveren, werken wij o.a. samen met fabrikant Storemax. Storemax past met haar assortiment schuifdeuren en kasten precies bij de visie van Kastengigant. Wij willen u immers een totaaloplossing bieden voor een schuifdeurkast op maat. Tegen scherpe prijzen én van uitstekende kwaliteit.
Schermafbeelding 2015-10-01 om 1.07.58 PM

Storemax dealer

Kastengigant is officieel dealer van Storemax. Let wel op: wij verkopen uitsluitend Storemax Comfort kasten en schuifdeuren. Storemax heeft ook de Storemax Basis lijn, maar deze biedt volgens ons té beperkte mogelijkheden om een kast volledig op maat samen te stellen. Als u uw kast of schuifdeursysteem wilt afstemmen op uw persoonlijke wensen en uw eigen woonstijl, adviseren wij u te kiezen voor de Storemax Comfort schuifdeuren en kasten. U heeft de keuze uit allerlei kleurencombinaties, uni- en houtdecoren, glas- en spiegeldeuren. En ook voor het kastinterieur heeft u volop keuze uit verschillende kastmodules.
woonkamer kast

Voordelen tov bouwmarkt

Storemax is ook verkrijgbaar bij de bekende bouwmarkten, zoals Praxis, Gamma en Formido. Maar bij ons uw Storemax kast of schuifdeuren bestellen, levert u een aantal voordelen op:

    1. Wij zijn goedkoper dan bouwmarkten en andere speciaalzaken.
    2. U kunt gebruik maken van onze inmeet– en montageservice.
    3. Wilt u graag persoonlijk advies? Wij komen bij ú langs.

Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.37.19 PM

Wat kost een Storemax kast?

Onze op maat gemaakte kasten, o.a. van Storemax, bieden wij aan tegen de scherpste prijzen in Nederland. Bent u benieuwd naar het prijskaartje van uw ideale Storemax kast of losse schuifdeuren? Ga naar onze online configurator, vul de maten in en stel zelf uw kast samen. De kosten worden direct getoond! Bent u tevreden met het eindresultaat en de prijs? Met een muisklik bestelt u vervolgens heel eenvoudig uw maatwerkkast.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van Storemax kasten en schuifdeuren? Bel gerust onze klantenservice of loop eens binnen in onze showroom.
witte kledingkast

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat, Schuifdeuren, Schuifdeurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Kastengigant stelt voor: Storemax