Kastenwand als muur

Kastenwand als muur

9 maart 2018 | door: kastengigant

Het alternatief voor een muur

Een scheiding in een woonkamer, slaapkamer of loft kan soms erg handig zijn. Even een extra muurtje metselen is vaak geen optie. Gelukkig zijn er alternatieven voor een muur. Een kastenwand bijvoorbeeld. Met een kastenwand scheidt u heel eenvoudig twee ruimtes van elkaar of maakt u van één ruimte twee.
Schermafbeelding 2017-06-19 om 12.43.38

Kastenwand als scheidingswand in de woonkamer

Een kastenwand als muur of als scheidingswand zie je vaak terug in een grote huiskamer, om het eetgedeelte van het living gedeelte te scheiden of om een thuiswerkplek in de woonkamer te creëren. Met kinderen in huis is een kastenwand ook erg praktisch. U maakt met een kastenwand een fijne speelhoek voor de kinderen én u kunt de kast gebruiken om het speelgoed in op te bergen. Zo houdt u de rest van de woonkamer speelgoedvrij.
Schermafbeelding 2017-06-19 om 12.43.55

In een studio of loft

In een loft wilt u geen muur, want de open ruimte geeft juist karakter aan de woning. Een beetje privacy is echter wel prettig. En dat geldt ook voor een studio. Het oog van bezoekers (of van uzelf) hoeft niet direct op een onopgemaakt bed te vallen. Een kastenwand is dan dé oplossing. De kast creëert niet alleen privacy en een aparte ruimte om te werken, lezen of slapen, maar geeft ook veel sfeer en opbergruimte. Drie vliegen in één klap!
voorraadkast keuken

Kastenwand zelf samenstellen

Wat kan er allemaal met zo’n kastenwand? Heel veel. U kunt zelf de indeling bepalen en of u een kastenwand met deuren wilt of open. Ook de stijl kiest u natuurlijk zelf. Een robuust Italiaans design in een loft of klassieke, witte kastenwand in een slaapkamer. In onze online kastendesigner kunt u zelf aan de slag met het samenstellen van úw ideale kastenwand.
Schermafbeelding 2013-11-12 om 1.22.58 PM

Persoonlijk advies

Een kastenwand midden in uw woonkamer of slaapkamer heeft logischerwijs veel impact. Wilt u graag dat een expert meekijkt en meedenkt? Plan een persoonlijk advies in bij u thuis. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Lees meer over:
Gepost in Kastenwand | Reacties uitgeschakeld voor Kastenwand als muur