Kastenwand als pronkstuk van uw woonkamer

Kastenwand als pronkstuk van uw woonkamer

18 februari 2016 | door: kastengigant

Woonkamer inrichten

De inrichting van uw woonkamer bepaalt de sfeer en maakt de ruimte persoonlijk. In een sfeervolle woonkamer zullen u en uw gezin automatisch meer tijd doorbrengen. Denk dus goed na over de meubels die u in uw woonkamer plaatst. En dan vooral over de kasten. Woonkamerkasten zijn functioneel (zoals bijvoorbeeld een televisiekast) en ze bieden veel opbergruimte zoals een wandkast, servieskast of speelgoedkast. Maar… een kast kan ook het pronkstuk van uw woonkamer zijn!
zwarte kast woonkamer

Een grote kastenwand valt op

Wilt u echt uitpakken? Laat dan een kastenwand speciaal voor u op maat maken. Een standaard kast benut meestal niet alle ruimte en staat er soms wat verloren bij. Zo’n kast zal niet snel het pronkstuk van uw kamer zijn. Een op maat gemaakte, grote kastenwand past precies én u kunt de ‘looks’ van de kast helemaal zelf bepalen. Wacht dacht u van een wandkast met rode of zwarte hoogglans deuren? Dat valt op!
luxe wandkast woonkamer

Maak er een pronkstuk van

Prachtige kastdeuren maken van uw wandkast een échte blikvanger, maar het is ook leuk om een mooie verzameling in uw wandkast te ‘exposeren’. Denk aan boeken, servies, souvenirs, kunstobjecten of een andere mooie verzameling. Kies dan voor een volledig open kastenwand en stem de afstand van de legplanken af op de grootte van uw kostbare bezittingen. U kunt de vakken zelfs laten verspringen voor een speels effect.
Een open kastenwand vangt natuurlijk meer stof dan een dichte. Vind u dat vervelend? Kies dan voor glazen kastdeuren of ook leuk; combineer dichte kastdeuren met glazen (vitrine) deurtjes. Alles kan, dus laat uw fantasie spreken en maak er een unieke en persoonlijke kastenwand van!
wandkast woonkamer zwart

Woonkamerkast op maat laten maken

Wij maken alle woonkamerkasten op maat. U kunt uw kastenwand helemaal zelf online samenstellen. U ziet dan ook direct wat de kosten zijn. Bent u tevreden met uw ontwerp? Bestel uw kastenwand direct online en geef aan of u de kast zelf wilt plaatsen of kiest voor onze montageservice.
Wilt u eerst meer weten over alle mogelijkheden en de materialen of kleurstalen met uw eigen ogen bekijken? Stap dan eens binnen in één van onze showrooms (Hoofddorp of Purmerend) en bekijk onze kasten op uw gemak. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs bij u thuis. Ook dat is mogelijk!
Afspraak_maken

Lees meer over:
Gepost in Kastenwand, Woonkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Kastenwand als pronkstuk van uw woonkamer