Kastenwand in de grote slaapkamer

Kastenwand in de grote slaapkamer

21 september 2017 | door: kastengigant

Kasten in een grote slaapkamer

Heeft u een grote slaapkamer? En wilt u er ‘iets’ mee doen, maar weet u nog niet precies wat? Wij doen graag een suggestie: plaats een kastenwand in het midden van de kamer. De kastenwand kan dan dienen als afscheiding tussen slaap- en badkamer. Of tussen bed en kleedgedeelte. Handig om uw partner ongestoord te laten doorslapen als u zelf vroeg uit bed moet (of andersom natuurlijk). Bovendien maakt een kastenwand een grote ruimte veel knusser.
Schermafbeelding 2017-06-19 om 12.43.38
Tip: u kunt van het nieuw verkregen hoekje ook een leesplek maken. Met een fijne fauteuil en een leeslamp kunt u heerlijk lezen zonder dat uw partner last heeft van het licht.
Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.37.19 PM

Luxe kastenwand met schuifdeuren

Een kastenwand brengt veel sfeer in een grote slaapkamer. Zorg wel dat de uitstraling van de kast perfect is afgestemd op uw interieur en besteed aandacht aan een mooie afwerking van de achterkant. U wilt natuurlijk wel dat de kastenwand er helemaal tip-top uitziet.
luxe zwarte kledingkast
Gaat u voor luxe? Een kastenwand met schuifdeuren aan beide kanten, bijvoorbeeld afgewerkt met strakke mat glazen deuren, veel luxer wordt het niet!
slaapkamerkast met spiegel

Hoe aan de slag?

Een kastenwand in een slaapkamer is maatwerk. Laat daarom altijd een expert meekijken en meedenken. Niet alleen om de juiste maten op te meten, maar ook om alle mogelijkheden door te nemen. Met een 3D-schets kunnen we u haarfijn in beeld brengen hoe de kastenwand eruit komt te zien in uw slaapkamer.
Wilt u graag alvast zelf kijken wat er mogelijk is qua design, materialen en kleuren? Dat kan heel gemakkelijk in onze online kastendesigner. Dit geeft u bovendien alvast een indicatie van de kosten.
schuifdeurkast met spiegel

Lees meer over:
Gepost in Kastenwand, Slaapkamerkasten, Wandkasten | Reacties uitgeschakeld voor Kastenwand in de grote slaapkamer